Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Którego marca masz tranfer może w tym samym czasie co ja :-)Dziewczyny ja tez trzymam za Was kciuki! Niech Wam sie pieknie zarodki zagnieżdżają i rozwijają!
Tak Wam zazdroszczę bo juz tez chciałabym zacząć! Mam ogromna nadzieje, ze nam uda sie w marcu...
Kobitki, mam pytanie mam mega problemy z zaparciami i wzdeciami. Oczywiście jest przy tym mega bol brzucha. Walka w toalecie to standard. Boje się ze to może zaszkodzić. Czy ja juz schizuje?
Cały czas mam wrażenie ze zaraz dostanę krwawienia. Przepraszam ze Wam truje, ale tylko Wy mnie zrozumiecie.
Wczoraj po wizycie czułam się mega spokojna a dziś jazda na maksa. Co robić. Ten stres mi przecież szkodzi...
Nie pomaga. Ja biore kosmiczne ilości progesteronu 3 razy po 600 luteiny dopochwowo i 3 razy 200 podjezykowo i to pewnie tu jest problem. EchhA może czopki glicerynowe?Maślanka Activia?
O to faktycznie, mega dużo to pij dużo wody suszone śliwki i morele ,ale pewnie samo minie z czasem. A w którym tygodniu jesteś?Nie pomaga. Ja biore kosmiczne ilości progesteronu 3 razy po 600 luteiny dopochwowo i 3 razy 200 podjezykowo i to pewnie tu jest problem. Echh
Ostatnio mamaginekolog na life mówiła o środkach zawierających simeticonNie pomaga. Ja biore kosmiczne ilości progesteronu 3 razy po 600 luteiny dopochwowo i 3 razy 200 podjezykowo i to pewnie tu jest problem. Echh
6 tydzień i 2 dzień.O to faktycznie, mega dużo to pij dużo wody suszone śliwki i morele ,ale pewnie samo minie z czasem. A w którym tygodniu jesteś?
Simeticon to jest espumisan on bardziej na gazy wzdęcia chybaOstatnio mamaginekolog na life mówiła o środkach zawierających simeticon
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana przy pietwszym podejsciu tez tak mialam wszystkie zapachy mnie draznily ba nie moglam nawet nic zjesc bo wszystko mi smierdzialo i niestety beta 0No i chyba dlaspokoju bede chciała ten progesteron nawet jak bedzie naturalny cykl tym razem.
Ale co do przeczuć kobiety...mhm. Ja miałam sobota, niedziela i wczoraj mdlosci i wyczulenie na zapaszki straszne. Nawet napady duszności i lekkich zawrotów głowy. Myślałam sobie- za wcześnie na takie objawy. Durna babo, jesteś w ciąży urojonej. I co? Po mailu z wynikami bety wszystko przeszło. Jak pstryknięcie. Tyle jesli chodzi o objawy mam do powiedzenia![]()