zanetaanna
Fanka BB :)
11.20...mam nadzieje ze nam sie uda...ja jeden dostaje a ty?
A ja dwa [emoji7][emoji7][emoji7] jak można byłoby 5 zabrała ze sobą [emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
11.20...mam nadzieje ze nam sie uda...ja jeden dostaje a ty?
Ja takie podraznienie dostalam jak lezalam w szpitalu i lekarka kazala mi lekko posmarowac clotrimazolum ale nie wpychac do srodka...Dziewczyny ,mam podrażnienie po luteina dowcipnejmacie jakieś sprawdzone sposoby na złagodzenie tych objawów?
Dziewczyny ,mam podrażnienie po luteina dowcipnejmacie jakieś sprawdzone sposoby na złagodzenie tych objawów?
Dzięki,to też stosowałam wcześniej w ciąży z synkiem.Ja takie podraznienie dostalam jak lezalam w szpitalu i lekarka kazala mi lekko posmarowac clotrimazolum ale nie wpychac do srodka...
Spróbuję dzięki,jak ja znam ten piling od środkaMi pomógł żel nawilżający feminum, po luteinie też miałam długo podrażnienie jakbym miała piling z piasku od osrodka

Kobitki, mam pytanie mam mega problemy z zaparciami i wzdeciami. Oczywiście jest przy tym mega bol brzucha. Walka w toalecie to standard. Boje się ze to może zaszkodzić. Czy ja juz schizuje?
Cały czas mam wrażenie ze zaraz dostanę krwawienia. Przepraszam ze Wam truje, ale tylko Wy mnie zrozumiecie.
Wczoraj po wizycie czułam się mega spokojna a dziś jazda na maksa. Co robić. Ten stres mi przecież szkodzi...
Ja jutro pierwsza wizyta przed ivf i zaczyna mi sie okres. Mam nadzieje, ze to nie zablokuje niczego. Jak ja bym chciala juz zaczac stymulacje :-(
A mi, gdy byłam w ciąży, na zaparcia pomagały śliwki takie z puszki. Działały aż za bardzo ;-)
Kobitki, mam pytanie mam mega problemy z zaparciami i wzdeciami. Oczywiście jest przy tym mega bol brzucha. Walka w toalecie to standard. Boje się ze to może zaszkodzić. Czy ja juz schizuje?
Cały czas mam wrażenie ze zaraz dostanę krwawienia. Przepraszam ze Wam truje, ale tylko Wy mnie zrozumiecie.
Wczoraj po wizycie czułam się mega spokojna a dziś jazda na maksa. Co robić. Ten stres mi przecież szkodzi...
Kup sobie LAXIMAMA super srodek na wzdecia i zaparcia ja to stosowalam moj profesorek mi to polecil.6 tydzień i 2 dzień.