Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj [emoji4] jak juz wiesz my po konsultacji z lekarzem zdecydowalismy sie na 1Cześć dziewczyny!
Weźcie mnie też do swojego gronaJestem po trzech nieudanych IUI i w kwietniu startuję z in vitro. Z mężem zastanawiamy się ile zarodków byśmy chcieli mieć podanych za pierwszym razem. A jak to było u Was i co z tego wyszło? Czemu akurat taka decyzja a nie inna?
Z góry dziękuję za odpowiedzi![]()
Hej dziewczyny jak mija dzien? [emoji110] [emoji110] [emoji110] za dzisiejsze wizyty.
Emilianka jak tam po punkcji?
Joko czekam na wiadomosc co Wam powiedzieli w klinice [emoji110] [emoji4]
Ja wlasnie wracam od lekarza. Dzisiaj jeszcze gonal, menopur i orgalutran a jutro o 20 ovitrelle. Wszystko jest tak jak powinno w poniedzialek o 7.15 mam sie wstawic w klinice a o 8.00 punkcja.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny!
Weźcie mnie też do swojego gronaJestem po trzech nieudanych IUI i w kwietniu startuję z in vitro. Z mężem zastanawiamy się ile zarodków byśmy chcieli mieć podanych za pierwszym razem. A jak to było u Was i co z tego wyszło? Czemu akurat taka decyzja a nie inna?
Nam lekarz zaproponował 2 zarodki. Wziął pod uwagę mój wiek (33), historię leczenia i sam zasugerował transfer 2 zarodków. Przy krio chcieliśmy brać 1, ale okazało się, że były mrożone po 2. Trochę się wtedy wkurzyliśmy. Nam świeży transfer się nie udał, po krio ciąża pojedyncza, został z nami 1 zarodek.Cześć dziewczyny!
Ilość zarodków podanych zazwyczaj zależy od ich jakości. Jak są dwa super jakości powyzej 3BB jezeli 5 dnia transferowane, to wtedy ryzyko ciąży mnogiej jest bardzo duże. Czasem jeden się podzieli jak u jednej z forumowiczekCześć dziewczyny!
czasem dwa mimo że "słabe" zaimplantują sie i są bliźniaki. Ciąża bliźniacza jest obarczona dużym ryzykiem i raczej nie podaje się dwóch dobrych zarodków, albo trzech słabych poniżje 35 r. z