• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zastanawiam się dziewczyny nad tym po co się bierze estrofem przed transferem? Jakie on ma zadanie i jakie mogą być skutki uboczne?
Ja biorę 3x1 od pierwszego dnia cyklu tak jak zalecił lekarz. Wizytę mam w 15 dniu cyklu we wtorek aby podejrzeć czy nadaje się do transferu mrozaczka. Tak może późno trochę ta wizyta prawda?
Lekarz mi kazał się pojawić między 12 a 15 dniem cyklu i akurat wraca z urlopu na mój 15 dzień.

Zastanawiam się dziewczyny nad tym po co się bierze estrofem przed transferem? Jakie on ma zadanie i jakie mogą być skutki uboczne?
Ja biorę 3x1 od pierwszego dnia cyklu tak jak zalecił lekarz. Wizytę mam w 15 dniu cyklu we wtorek aby podejrzeć czy nadaje się do transferu mrozaczka. Tak może późno trochę ta wizyta prawda?
Lekarz mi kazał się pojawić między 12 a 15 dniem cyklu i akurat wraca z urlopu na mój 15 dzień.

Cześć Sol, ja tez na Estrofemie juz prawie tydzień. Zauważyłaś jakieś zmiany w samopoczuciu? Efekty uboczne ?
Mam wizytę w 12 dniu, we środę. Może razem będziemy transferować :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Estrofem bierze sie po to zeby uroslo endometrium. Zeby zarodek mogl sie zakopać w tzw kolderke...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry