reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem ze jeśli byłyby jakieś ktore nadają się do zamrożenia to oni je mroza ja za 1 razem miałam tylko jedna która się nadawała reszta niestety przestała się rozwijac. Ta jedna została mi podana ale niestety nie została ze mną. A jeśli chodzi o podpisywanie dokumentów to u mnie musiałbym mąż osobiście
No tak kochana ale ja rozumiem, że te zgody o których ty piszesz dotyczą zarodków, a co z komórkami jajowymi? Bo też można mrozic a szkoda niszczyć bo nie wiadomo jak będzie zachowywalo się twoje amh w przyszłości

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No tak kochana ale ja rozumiem, że te zgody o których ty piszesz dotyczą zarodków, a co z komórkami jajowymi? Bo też można mrozic a szkoda niszczyć bo nie wiadomo jak będzie zachowywalo się twoje amh w przyszłości

Tez sa osobne zgody na mrozenie. Nas lekarz sie zapytal przy wypelnianiu dokumentow do in vitro i mrozenia zarodków o to czy tez jak beda to czy komorki tez chcemy mrozic. U nas w klinice 400 zl 3 komorki

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A to tego nie wiem... musze dopytac w środę. Lekarz tego tematu z nami nie poruszał ani nie mówił ze jest taka możliwość. A amh mówił ze mam kiepskie 1.2 także jest to ważna kwestia .

Dziewczyny ,może wiecie w jakiej aptece w Gdańsku ,lub okolice dostanę w dobrej cenie lek PROLUTEX? W zeszłym tyg. Kupiłam w Madisonie w aptece za 165 zł a dziś już za 205zł masakra ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry