Ja chodzę do dr. Beaty Olszak
Dziwne że punkcje i transfer będzie mi robił inny lekarz , zdziwiłam sie jak mi to wczoraj powiedzieli myslałam ze bedzie to robił wszystko lekarz mój prowadzący ... Ty też tak miałaś ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chodzę do dr. Beaty Olszak
Czesc Dziewczyny
Ja jutro mam punkcje, ósmą. Czasem sie zastanawiam czy ktos w Polsce mial wiecej, pewnie tak, ale nie specjalnie mi z tym dobrze. Z 6tej mam dziewczynke. U mnie niestety prawie za kazdym razem trzeba sie stymulowac na nowo, bo do mrozenia nic nie zostaje, a nieraz i na swiezo nie ma dobrych zarodkow...
W listopadzie tu u Was pisalam, ale nie mialam pozniej sily sie odezwac, ze sie nie udalo.
Teraz mam ok 12 komorek, oby choc jedna blastka z nich wyszla. Tak bardzo marzy mi sie rodzenstwo.. no zobaczymy.
Oluska: nie martw sie kluciem jajnikow, ono jest zupelnie normalne, to przez leki, nic nie peka. Wydaje mi sie, ze pekania to i tak bys nie poczula. To klucie jajnikow to i pozniej moze byc po transferze, az nie odstawisz lekow.
Kiedy masz dostać @ może będziemy miały w ten sam dzień transferJa! Ja! Ja! Dzis 07.03 na wizyte przed crio tak jak roksii!
Powodzenia !![]()
Wreszcie coś pozytywnego 6 zarodków przetrwało 5 dobę, jutro będą mrożone, oby moje czekanie zostało wynagrodzone![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super wynik tylko pozazdrościćWreszcie coś pozytywnego 6 zarodków przetrwało 5 dobę, jutro będą mrożone, oby moje czekanie zostało wynagrodzone
ładna gromadkai jak skusiłaś się na test ?
Ja mam te same leki. To że kuluje to normalne pęcherzyki rosną. Mnie bolała głowa przez 5 dni a teraz strasznie plecy.Cześć Dziewczyny,
podczytuję to forum od pewnego czasu i chciałabym do Was dołączyć :-) u nas zdiagnozowano niepłodność idiopatyczną, zrobiliśmy dwie inseminacje, ale doszliśmy do wniosku, że nie chcemy więcej tracić czasu i zadecydowaliśmy się na in vitro. Jutro mam mieć punkcję. Jestem po stymulacji gonalem i oraglutranem, wczoraj przyjęłam dwie ampułki gonapeptylu i dziś strasznie kuje mnie prawy jajnik (trochę tak jak na owulację). Tak strasznie się boję, że może zaczynają pękać :-( :-( Błagam napiszcie czy to normalne? Bo nie wiem czy mam się kontaktować z lekarzem :-/
Wow super wynik zazdroszczę :-*Wreszcie coś pozytywnego 6 zarodków przetrwało 5 dobę, jutro będą mrożone, oby moje czekanie zostało wynagrodzone