anetka303
Fanka BB :)
Raczej grafik. Mi pick up'y robił Stencel a transfer juz mój prowadzącyNie zawsze może robić i to i to ten sam lekarz , pewnie paragrafy na to nie pozwalają![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej grafik. Mi pick up'y robił Stencel a transfer juz mój prowadzącyNie zawsze może robić i to i to ten sam lekarz , pewnie paragrafy na to nie pozwalają![]()
Hehe no może to i lepiej. Zawsze to 1 dzień dłużej wzrostu bety [emoji6]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze przecież się uda. Musi się udać [emoji108]Ah jak mi sie marzy , żeby tym razem sie udało . [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dowiedziałam sie będąc w 9tc ze prawie 2 tyg wczesniej serduszko przestało bić. Czyli musiało sie zatrzymać jakies 3 dni po poprzedniej wizycie - serduszkowej. Miałam krwiaka zaraz obok pęcherzyka, po stronie zarodka, wiec zakładam ze on odciął odżywianie..Oj ciężkie... [emoji20]w którym tygodniu? Dawno to było? Z IVF czy naturalne? Moze pisałaś juz, ale nie doczytałam...
No jasne, działa rozkurczowoBrzuch zaczyna mnie bolec jak na okres [emoji30] myślicie ze mogę w 6dpt wziasc nospe ?
Ja zaczęłam jeszcze przed crio ale nie pamiętam czy było to 2 czy 3 dni przed.Pytanie do dziewczyn, które po transferze po crio brały clexane, moje pytanie, czy przed transferem też podaje się clexane, czy dopiero po transferze bo mi doktor kazała tylko acard, a w domu po cioci mam 30 amp
Mnie też boli boję się że znowu się nie udałoBrzuch zaczyna mnie bolec jak na okres [emoji30] myślicie ze mogę w 6dpt wziasc nospe ?

A może właśnie się udało i zarodek wgryza się w błonę śluzową? Czy szklanka może być do polowy pełna? No spa i do wyrka poleżeć troszkę dziewczynyMnie też boli boję się że znowu się nie udało![]()