Bierzesz magnez? nospę? progesteron? nie kąp się, nie dźwigaj itp..Jeżeli bierzesz clexane to mogą być krwawienia niewiadomego pochodzenia.Hej. Krwawienia świeżego nie ma. Plamienie brązowe. Brzuch niestety boli...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bierzesz magnez? nospę? progesteron? nie kąp się, nie dźwigaj itp..Jeżeli bierzesz clexane to mogą być krwawienia niewiadomego pochodzenia.Hej. Krwawienia świeżego nie ma. Plamienie brązowe. Brzuch niestety boli...
nie zawsze wychodzą na wczesnym etapie ciąży. tylko hcg z krwi prawdę Ci powie, no chyba że już 13dpt to słaba krecha powinna być.to pewnie nie ma szans skoro sikacz nie wyszedl...![]()
Gratulacje! Super wieści!Odebralam wynik beta: 162... chyba sie udalo boje sie tylko ze brzuch mnie pobolewa ale mam nadxieje ze wszystko bedzie ok![]()
Tak. Biorę wszystko. Luteiny 3000 mg dziennie. Tak. Biorę clexanne i acesan. Odpoczywam. Leżę. Nic nie dźwigam. Boże myślałam że jak serducho tak ładnie bije to będzie ok.Bierzesz magnez? nospę? progesteron? nie kąp się, nie dźwigaj itp..Jeżeli bierzesz clexane to mogą być krwawienia niewiadomego pochodzenia.
Super. Gratulacje.Odebralam wynik beta: 162... chyba sie udalo boje sie tylko ze brzuch mnie pobolewa ale mam nadxieje ze wszystko bedzie ok![]()
Będzie dobrze! Pamiętasz kasik36? plamiła przez całą ciąże. Nawet na początku krwotoki miała a synuś jest:-)Tak. Biorę wszystko. Luteiny 3000 mg dziennie. Tak. Biorę clexanne i acesan. Odpoczywam. Leżę. Nic nie dźwigam. Boże myślałam że jak serducho tak ładnie bije to będzie ok.
No pewnie ze sie udaloOdebralam wynik beta: 162... chyba sie udalo boje sie tylko ze brzuch mnie pobolewa ale mam nadxieje ze wszystko bedzie ok![]()
Pamiętam. Pewnie. Dzięki Kate.Będzie dobrze! Pamiętasz kasik36? plamiła przez całą ciąże. Nawet na początku krwotoki miała a synuś jest:-)