Agamisi
Aktywna w BB
I powodzenia na punkcjach i innych zabiegach, wizytach, badaniach o których nie doczytałam.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane wszystkiego dobrego! Kciuki mam za Was zaciśnięte!
Dzis dopadł mnie dół.
Zadzwonił tato, mowi ze kuzynka 21 lat w ciąży, w maju rodzi. Dzis zobaczyłam koleżankę, tez z brzuchem.
Niech mnie ktoś dobije [emoji30][emoji30][emoji24][emoji24][emoji24][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tKochane wszystkiego dobrego! Kciuki mam za Was zaciśnięte!
Dzis dopadł mnie dół.
Zadzwonił tato, mowi ze kuzynka 21 lat w ciąży, w maju rodzi. Dzis zobaczyłam koleżankę, tez z brzuchem.
Niech mnie ktoś dobije [emoji30][emoji30][emoji24][emoji24][emoji24][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]
kochana Tobie tez sie uda, to samo mialam, 4 lata po slubie wszyscy w ciazy tylko nie ja, ale w koncu sie udalo, tobie tez sie udaKochane wszystkiego dobrego! Kciuki mam za Was zaciśnięte!
Dzis dopadł mnie dół.
Ja mialam punkcje w 14 dzien cyklu a transfer w 19, zarodki 5dniowe, udalo sie za 1 razemWszystkim dziewczynkom życzę powodzenia i dużo szczęściaa mnie dzisiaj obudził silny ból brzucha, chyba okres sie wyklaruje, szybko dość ,23 dzień cyklu, a mam pytanie w jakim dniu cyklu tak średnio odbywa się transfer 6 dniowych blastocyst? Bo muszę jakoś tak uplanować żeby coś wolnego wziąć? Jak u Was było?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc Kobietki przepraszam że mało się udzielam ale u nas zastój po trzech procedurach :/ Mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie. został nam jeden mrozaczek i chce się przygotować na transfer. I tu moje pytanie w którym dniu cyklu mialyscie histeroskopie ?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam 19 albo 20dc...nie pamietam dokladnieWszystkim dziewczynkom życzę powodzenia i dużo szczęściaa mnie dzisiaj obudził silny ból brzucha, chyba okres sie wyklaruje, szybko dość ,23 dzień cyklu, a mam pytanie w jakim dniu cyklu tak średnio odbywa się transfer 6 dniowych blastocyst? Bo muszę jakoś tak uplanować żeby coś wolnego wziąć? Jak u Was było?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje...tylko stosuj dzis diete lekkostrawna...bo ja to olalam i wymiotowalam dalej niz widzialam...i jedz ananaska swiezegoJa juz pogodzine temu byla punkcja, brzuch lekko bolal jak na okres. dostalam kroplowke i jest ok. nic po przebudzeniu mi nie bylo. Mam juz powoli wstawac. sama punkcja moze z 10 minut trwała.
9 komorek pobrali![]()
Kochane wszystkiego dobrego! Kciuki mam za Was zaciśnięte!
Dzis dopadł mnie dół.