Julita1234
Fanka BB :)
Dusia a czy jak siusisz to boli cie? Bo mnie teraz tak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulujędziękuję bardzo kochanenie ważne czy jedno czy bliźniaki ważne że się udało !!!!! strasznie się cieszę, bo miałam chwilę zwątpienia ..
powiedzcie mi jeszcze bo dzwoniłam do kliniki i tam dopiero umówili mnie za dwa tygodnie na usg, że niby wtedy będzie wszystko ładnie widoczne, ale tak się zastanawiam jakbym poszła prywatnie na usg u siebie czy by było już widać czy to pojedyncza ciąża czy mnoga? czy lepiej rzeczywiście poczekać? jak myślicie? bedzie coś widać na tak wczesnym etapie czy nie? i jak się w końcu liczy tą ciąże? bo wg bety wykazuje że to 2-3 tydzień, ale coś czytałam gdzieś że się liczy też jakoś inaczej od ostatniego okresu?? wiecie coś może więcej na ten temat? za wszystkie was trzymamy kciuki, uda się każdej w końcu
po 4 latach ślubu będzie w końcu co ogłosić rodzinie
![]()
dziękuję bardzo kochanenie ważne czy jedno czy bliźniaki ważne że się udało !!!!! strasznie się cieszę, bo miałam chwilę zwątpienia ..
powiedzcie mi jeszcze bo dzwoniłam do kliniki i tam dopiero umówili mnie za dwa tygodnie na usg, że niby wtedy będzie wszystko ładnie widoczne, ale tak się zastanawiam jakbym poszła prywatnie na usg u siebie czy by było już widać czy to pojedyncza ciąża czy mnoga? czy lepiej rzeczywiście poczekać? jak myślicie? bedzie coś widać na tak wczesnym etapie czy nie? i jak się w końcu liczy tą ciąże? bo wg bety wykazuje że to 2-3 tydzień, ale coś czytałam gdzieś że się liczy też jakoś inaczej od ostatniego okresu?? wiecie coś może więcej na ten temat? za wszystkie was trzymamy kciuki, uda się każdej w końcu
po 4 latach ślubu będzie w końcu co ogłosić rodzinie
![]()
pewnie że bym chciała !!
Narazie raz bylam w ubikacji bo malo piję i troszke pobolewal brzuch. pije teraz więcej juz i jem juz normalnie.Dusia a czy jak siusisz to boli cie? Bo mnie teraz tak
TakIlonka czy Ty przypadkiem nie czekałas do pokoju nr 3 ?
,a Ty też?Tak,a Ty też?