Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O ,to super trzymam kciukiNo my dzisiaj transfer., dopiero wracamy do domu , wzięliśmy 2 blastusie ☺widzę że u Ciebie super ☺oby tak dalej miałaś l4 po transferze bo mi pani doktor od razu zaproponowała
ja zwolnienia nie brałam,bo jestem na wychowawczym,mamy niespełna 3 latka w domku.
Hope, nie płaczNadzieja umiera ostatnia
A Ty na jakim etapie jesteś?
Ja troszeczkę zaraz po punkcji a po powrocie do domu nawet plamienia nie mamDziewczyny długo krwawiłyście po punkcji??
Ja nie, tylko resztki suchej mi leciały przez dzień ale było tego małoDziewczyny długo krwawiłyście po punkcji??
Ja nie wiem od czego to zależy cześć dziewczyn na sali miała jakieś tampony ja np. nie, a pobrali mi 29 komórek. 17 chyba dobrych, a ostanie moje usg pokazało, że jesxze są jajeczka ale kazali mi się tym nie martwićJa krwawię taka żywa krwią jakbym miała lekki okres. Dzwonili z laboratorium, ze pobrali jednak 13 komórek, ale tylko 10 się nadaje i to może z powodu wiekszej ilości komórek to krwawienie... Najwyżej jutro będę dzwonić do lekarza.
Ja wcale nie krwawilam...Dziewczyny długo krwawiłyście po punkcji??
Wow to nieźle wysiedziałaś jajek [emoji7]Ja nie wiem od czego to zależy cześć dziewczyn na sali miała jakieś tampony ja np. nie, a pobrali mi 29 komórek. 17 chyba dobrych, a ostanie moje usg pokazało, że jesxze są jajeczka ale kazali mi się tym nie martwić