Mnie bolał gonapeptyl. Fragmin zaczynam jutro i zobaczymy jak będzie.Ja nie mialam siniakow, natomiast zastrzyk fragmin boliii....
Moze zle wbilam, zobacze jutro... no i ten lutinus co 8h, przeciez to wyleci od razu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie bolał gonapeptyl. Fragmin zaczynam jutro i zobaczymy jak będzie.Ja nie mialam siniakow, natomiast zastrzyk fragmin boliii....
Moze zle wbilam, zobacze jutro... no i ten lutinus co 8h, przeciez to wyleci od razu...
Zmienia miejsce przyjmowania. Zamiast do Warszawy, Wroclawia czy Bialegostoku bedziemy jezdzic do Cieszyna, Lwowa czy jakiejs niemieckiej miesciny. I tam tez bedziemy rodzic.Nie mogę czytać takich rzeczy bo mnie coś trafi ale jak dalej PiS będzie u władzy to skończy się na tym, że invitro będzie zakazane jak aborcja ,i kliniki będę pochowane po piwnicach
O ludzie 70 dni zastrzyki?? Ja teraz mam 34, ale dwa razy dziennie, więc tylko 17 dni kłucia...
Dziewczyny znalazlam cos takiego, może zechcecie sobie zrobic. Nie do konca trzeba brac to serio, ale wiecie... [emoji4]
http://www.ivfpredict.com/index-1.html
Ale to jest test ile procentowo ma się szans na udane in vitro. Mi wyszło 43.4%Wyslalam JuZ kiedys to niestety dziewczyny mialy opoznione terminy (sama tez o 3,4 dni JuZ nie pamietam czy di przodu czy tylu. ...)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to jest test ile procentowo ma się szans na udane in vitro. Mi wyszło 43.4%
Pamietaj, ze ten test to taka zabawa tylko. Wszystkim nam się uda[emoji7]Oska![]()
Tobie tez sie uda ,mysl pozytywnie tylko jak ostatnio tulipanka I Asiawawa [emoji8][emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pamietaj, ze ten test to taka zabawa tylko. Wszystkim nam się uda[emoji7]