tulipanka1988
Fanka BB :)
Hej my podpisalismy umowe na 3 lata, placilismy 1000zl za 1 rok bo dalismy 2 zarodki do jednej slomki, pozniej mamy placic 350zl...Beta wyjdzie już 6/7 dpt. Sikacze wychodzą koło 9.
Ja płacę raz w roku za moje dwa zarodki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej my podpisalismy umowe na 3 lata, placilismy 1000zl za 1 rok bo dalismy 2 zarodki do jednej slomki, pozniej mamy placic 350zl...Beta wyjdzie już 6/7 dpt. Sikacze wychodzą koło 9.
Ja płacę raz w roku za moje dwa zarodki.
U mnie w 7dpt to już nawet sikaniec wyszedł, 8dpt beta była ponad 100, więc myślę, że śmiało możesz testować. Poza tym środa to dobry dzień na betę, bo w piątek sprawdzisz przyrost i masz spokojny weekend, a jeśli pierwszą zrobisz dopiero w piątek to będziesz przez weekend w stresie, czy aby rośnieTak miałam 5 dniowego blastusiaale może poczekam do piątku będzie pewniejsza
![]()
Ja zeby miec refundowana musialam miec zaswiadczenie z urzedu pracy bo w tej chwili nie pracuje ze jestem ubezpieczonaJa żeby dostać refundację to lekarz wpisał w kartę ze mam lekkie plamienie ale uprzedził mnie o tym
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem tylko tyle jakbym mogla cofnac czas to nie robilabym inseminacji, my podchodzilismy 4 razy, kupe kasy wydanej, wierzylismy ze sie uda ale za kazdym razem placz i bol, negatywny wynik. 1 in vitro odrazu udane. Takie mam zdanie na temat inseminacji chociaz niektorym sie jednak udaja, ale z doswiadczenia swojego sprobowalabym max2 inseminacji, jak sie nie uda odrazu in vitroTak pierwszy raz. jestem po dwóch nieudanych inseminacjach. Dziekuje :*
Super! Powodzenia!Dzwonilam do labo i wszystkie 6 komorek sie zapłodniło!!!!![]()
transfer w sobote
![]()
hej![]()
Jestem tu nowa , od kilku dni podczytuje wasze posty.
In vitro ... Tez nas to czeka , jestem spod Opola , ale mój lekarz sądzę skieruje mnie gdzieś na Wrocław z resztą GMW w Opolu hmmmm.. nie bardzo podpasowali mi tamci lekarze ...
Czytam i czytam , ale takie to dla mnie obce - te terminy którymi posługujecie się tak sprawnie ... I wydaje mi się , że nic z tego nie rozumiem ...
Od jutra zaczynam ostatni mac z clostibegyt , 10 dnia do kontroli , ale już na niej poproszę go o skierowanie do kliniki ( tak ostatnio ustaliliśmy , że po tej próbie kierujemy się na in vitro ) , bo po 5 latach starań , 2 latach leczenia i poronieniach nie mam już nadziei ,że akurat ten miesiąc to będzie ten.
Wolę iść wcześniej , żeby zacząć już procedurę , ewentualne badania zrobić sobie już teraz , żeby potem nie tracić owulacji i czekać kolejny miesiąc...
Info o in vitro... , jest tego tak dużo ... Powiedzcie mi proszę jak to wygląda czasowo ? Czy w 1 mac da się ogarnąć cały proces -wszystkie badania ( choć nie wiem czy ja jeszcze jakieś potrzebuję , moja teczka PEŁNA ) , "całe in vitro" , aż do transferu ?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za każdą z was![]()
mnie sie wydaje, ze tak ale to wszystko zalezy od jakosci zarodkow, ja mialam podane 2 blastki mamy jedna dzidzie, teraz przy crio bedziemy miec jedna i wydaje mi sie, ze mamy mniejsze szanseDziewczyny czy myślicie, ze jest większa szansa na powodzenie przy podaniu dwóch Kropek??
Naciskaj powiedz ze zalezy ci na czasie juz na wizycie u lekarza mi wystawila pilne skierowania jak powiedzialam ze za 2 miesiace chcem podejsc do kolejnej stymulacji. I tez na nfz. Jak bedziesz miala pilne to tez ci zrobia w niecaly miesiacGosiu to w szpitalu,
Maja swoją genetykę.
Ale to NFZ to po co sie spieszyć ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom