reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ala tule:-( dobrze, ze masz jeszcze dwa mrozaczki i oby tym razem sie udalo:)
Roxi Ty dopiero w pn idziesz powtorzyc bete?
sakmi tez mi sie wydaje, ze za mala beta jak na 3 babelki:)) obstawiam jednego:)) albo max dwa:)) najlepiej jakbys miala dwa to bym nie byla sama:))))

a ja sie troszke stresuje bo mnie tylko jajnik lewy pobolewa, a tak to nie czuje zadnych objawow..ehh...
chyba juz nawet taka senna nie jestem, a wizyta dopiero w czw... caly czas sie zastanawiam czy serduszka bija..jak bylam ostatnio to ladne cialka zolte byly

reklama
Ala kochana nie łam się, wiem ze Ci ciężko ja tez jestem w niepeniej sytuacji i naprawdę wiem co przeżywasz:-( Ale dziewczyny dobrze mówią, popłacz sobie troche wyrzuć gniew i smutek, potem bedzie lepiej. Zbierzesz siły i znów przyjdzie nadzieja:tak: Następnym razem się uda, trzeba w to wierzyć!!!

Weszlam na chwilke na forum,zeby zobaczyc jaki wynik betki i bylam przekonana ,ze beda dobre wiesci a tu......:-(
Ala przykro mi bardzo :-(.Wiem ze Ci ciezko ale jestesmy z Toba. Scieskam CIe mocno wirtualnie. Dzis jest ciezko, bo rana jest swieza ale po czasie sily do walki wracaja. Nastepnym razem bedzie lepiej , musi byc lepiej . Masz jeszcze mrozaczki wiec szybko bedziesz mogla podejsc do nastepnej proby. Jeszcze raz sciskam mocno.

ala tule bardzo mocno

bylam wczoraj u gina endo mam 8,5 na 11dc powiedzial ze to minimum jest a do czwartku jeszcze podrosnie :))) od poniedzialku mam brac luteine pod jezyk 3x1 i dowcipnie 3x2 i nie wiem czy to nie zamalo i czy bym sobie nie mogla jeszcze brac duphastonu bo tez mi wsumie przepisal bo go wyprosilam he he he wczesniej bralam ultrogestan ale go wycofali i nie moglam go dostac... cos nie jestem zabardzo przekonana do tej luteiny nie wiem czy nie zamalo tego progesteronu... boje sie bardzo bo to ostatnie moje sniezynki :(((

palu - nic nie boj. ja mialam ciaze bezobjawowa i tez sie martwilam. tez bylam senna ale to moze tylko do 5 tygodnia a potem i to ustalo. nie trzeba miec objawow zeby byc w ciazy. ja nawet tempke w calej ciazy mam 36.6 wiec nie martw nic

reklama
Do góry