tulipanka1988
Fanka BB :)
Nie jak powiedzialam w klinice ostatni wynik powiedzieli ze bardzo ladnie uroslo i teraz zebym czekala do usgno wlasnie ten progesteron bardzo urosl...i wyglada ze w normie...a ty juz betki nie robisz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie jak powiedzialam w klinice ostatni wynik powiedzieli ze bardzo ladnie uroslo i teraz zebym czekala do usgno wlasnie ten progesteron bardzo urosl...i wyglada ze w normie...a ty juz betki nie robisz?
a na pecherzykowa wizyte nie idziesz?czekasz do serduszkowej?ja sie boje i musze wczesniej zobaczyc czy jest wszystko na miejscu...Nie jak powiedzialam w klinice ostatni wynik powiedzieli ze bardzo ladnie uroslo i teraz zebym czekala do usgmoze pod koniec tyg sie wybiore tylko z ciekawosci
![]()
No wlasnie nie dostałam takiego zalecenia , a nawet w domu mam te zastrzyki. Zapomniałam zapytać na wizycie przed i w czasie trasnferu. A chyba powinnam brać co ? Mam tylko acard (400 utrogestanu, 2xduphaston i 3xestrofem)
A powiedzcie mi dlaczego nie jedne z nas dostaja Encorton a inne nie ? Ja nie dostalam. A ostatnie wizyty czuje jakby były z przypadku,nikt sie na mnie nie skupił zupełnie , wrr
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobrze ,ale masz wysoki progesteron,ja miałam 38 a biorę tego trochędziewczyny beta 968 a progesteron 92,6...to dobrze?
no wlasnie duzy...a czy mozna miec za duzy?czy im wiecej tym lepiej?Bardzo dobrze ,ale masz wysoki progesteron,ja miałam 38 a biorę tego trochę
Na implantacja to raczej za późno,ale zadzwoń do kliniki i powiec o tym,a progesteron robiłaś?bo jak jest spadek to mogą wystąpić plamienia.Spokojnie nie stresuj się,ją też miałam lekkie plamienie,ale było wszystko ok.Hej dziewczyny dzisiaj 7 dpt do tej pory nie miałam żadnego plamienia a dzisiaj brązowy śluz razem z ta wydzielona po luteine. Brzuch caly czas mnie tak ciągnie na dole jakby na okres. Powiedzie co te plamienie może znaczyć czy w 7 dpt może to być implantacyjne? Miałam podane 5 dniowego blastusia. Boje się ze może to się źle skończyć![]()
Ja mialam plamienie na kolejny dzien po transferze, a pozniej dostalam 10 tak jak okres mialam miec ale bardzo malo, ciezko mi powiedziec, kazda z nas jest inna tezHej dziewczyny dzisiaj 7 dpt do tej pory nie miałam żadnego plamienia a dzisiaj brązowy śluz razem z ta wydzielona po luteine. Brzuch caly czas mnie tak ciągnie na dole jakby na okres. Powiedzie co te plamienie może znaczyć czy w 7 dpt może to być implantacyjne? Miałam podane 5 dniowego blastusia. Boje się ze może to się źle skończyć![]()
a na pecherzykowa wizyte nie idziesz?czekasz do serduszkowej?ja sie boje i musze wczesniej zobaczyc czy jest wszystko na miejscu... wlasnie mysle czy isc u siebie prywatniw ale w klinice mowili ze wczesniej nie ma co isc na usg jak beta tak ladnie rosnie to wszystko jest dobrze i juz sama nie wiem co robic![]()
Lepiej mieć wyższy, niż za niski on odpowiada za utrzymanie ciąży. BARDZO DOBRZEno wlasnie duzy...a czy mozna miec za duzy?czy im wiecej tym lepiej?