reklama

Kto po in vitro?

ufff jestem po telefonie
na 14 komórek 12 było dojrzałych do zapłodnienia, zapłodniło się 8, teraz mam czekać do poniedziałku (ppodjadę tam, bo i tak muszę badanie krwi zrobić) czy się prawidłowo dzielą. Powiedział, że jeżeli do poniedziałku zostaną tylko 2, to transfer w poniedziałek żeby nie czekać, a jeżeli będzie wszystko git i się będą ładnie dzielić to czekamy do środy- czyli jeszcze jest to wszystko niepewne....

reklama
Joweg, cześć kochana :) U mnie bez zmian w sumie. Jestem w procesie kupowania leków. W czwartek mam zaczac wyciszenie, a dopiero dziś receptę do apteki wysyłam. Słabo to widzę, hahaha

A Ty kiedy masz planowana @ ?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) wczoraj wypiłam dwa! piwka a z racji tego, że daaaaawno nie piłam to dziś mam KACA! Głowa mnie boli, żołądkiem narywa! MASAKRA. Już nigdy więcej :)

Lotinda- trochę jestem tym wystrachana, bo koleżanka powiedziała, że jak jej zostawałay przeważnie po 2 to zawsze w 3 dobie obumierały:zawstydzona/y:- ta doba jest podobno decydująca.....Teraz to widzę, że te zastrzyki, narkoza to wszystko pikuś w porównaniu do tej niepewności, która towarzyszy teraz...

reklama
Hej Kobietki.
Ala 36 - naprawde bardzo,bardzo mi przykro :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Na szczescie jednak masz mrozaczki i w najblizszym czasie mozesz spokojnie je odebrac, glowa do gory !!!! rowniez jak pisalas w Niemczech in vitro jest refundowane w 50%.
sylha - trzymam kciuki za piekne zarodki aby przetrwaly do 5 doby.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry