reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wszyskim wam Kochane dziekuje za slowa otuchy. Chyba zalatwie sobie tableteczki z polski przy nastepnej probie, tylko powiedzcie mi prosze jakie i jak mam je stosowac, jak dlugo i lie tego mam kupic. Bede je brac na wlasna reke i tyle, mam tych wszystkich konowalow w du... Wiecie mam takie wrazenie ze tu przez to ze w trzech podejsciach pokrywaja 50% kasy chorych to oni chca z tego skorzystac.
Skami - Super!!!!
Roxi - co u Ciebie?
Syhla - Piekny wynik:)
Powoli dochodze do siebie i coraz bardziej zla sie robie.

Ostatnia edycja:
Alus,przykro mi bardzo...3maj cie mocno! buziaki :*

Sakmi...tobie z kolei wielki gratulacje! zycze samych dobrych chwil w ciazy i ladnego przyrostu betki! :*

Palu...nie wiem, bo moze sie nie znam, ale skoro macica sie rozciaga to chyba jajniki tez tam niezle cierpia i bola...a kiedy masz wizyte u gina?

Roxi...jak sie czujesz dzis kochana?

Ala- cieszę się z Twojego pozytywnego podejścia:-D:-D:-D:-D:-D, wiesz co z tymi lekami to nie masz możliwości skontaktowania się z jakimś polskim giniem?!?!?
Dziewczyny tu piszą, że po punkcji biorą mega dawki luteiny- ja z kolei mam połowę z tego co one, pytając o to doktora to powiedział, że wystarczy, bo mam wszystko w normie.
Ja Ci nie chcę doradzać ile, ale myślę koleżanki bardziej ode mnie doświadczone chętnie Ci podpowiedzą...

sylha - tu polscy sa juz tez zniemczeni, bylam w srode u jednego a w piatek u drugiego i powiedzieli ze tu nic sie pie podaje, tak jak i u roxii - naturalna selekcja do trzeciego tygodnia i koniec, oni do trzeciego miesiaca nie walcza:( barany jedne

No właśnie barany, bo uważam, że niekiedy naprawdę niewiele trzeba........
A do polski na chwilę nie umiesz zajrzeć?!?!?Z niemcowni to nie daleko i się z jakimś spotkać?!?!??Na prawdę dziwi mnie takie podejście, mnie gin wczoraj powiedział, że zaraz po testowaniu mam się z nim skontaktować, pewnie mi jeszcze przy transferze przypomni. A skoro to inv to uważam, że tym bardziej powinno się zwrócić uwagę na kobietę.....

Choć jak poszłam do poprzedniego ginia by mi przepisał leki do stymulacji inseminacji- to ten mnie potraktował tak jak bym była gorszą kobietą, bo nie umiem naturalnie zaciążyć i w takim wypadku dzieci mi się nie należą!!!!!!Wróciłam do domu z płaczem- i to był ostatni raz co go widziałam:tak::tak::tak:. Powiedział mi: "ale Pani wie, że do 12 tygodnia pani poroni?!?!":szok::szok::szok:A gdzie to jest napisane, że na pewno poronie!!!!!!Wróciłam z płaczem do domu i to był ostatni raz co u niego byłam!!!!!!!Już wolę za wizytę zapłacić i czuć się komfortowo, aniżeli jakieś doliny łapać, bo lekarz chciał ci docisnąć

reklama
magdus
nie wiem jaki wynik progesteronu bo o 13 mi pobrali krew do badania a wieczorem dzwonili ile mam brac tej lutki, wsumie masz racje ze 9tab. mam nadzieje ze to wystarczy ale i tak chyba bede brac jeszcze ten duphaston, dziekuje ci bardzo za odpowiedz

palu ty duphaston bralas po transferze czy przed tez ???

dziewczynki ja sie coraz bardziej stresuje a mialam byc spokojna kurcze to moje ostatnie tak bym chciala zeby choc jedna sniezynka ze mna zostala... a jak sie nie uda to kurcze wszystko od nowa :((( mnie tez jakies chorobsko dopadlo i mam nadzieje ze mi przejdzie do czwartku, a jak sie jest przeziebionym to mozna normalnie podchodzic do transferu????? goraczki nie mam tylko jestem oslabiona

Do góry