anetka303
Fanka BB :)
A swoją drogą dwojka musi dać matce w kość a co heheKird
Kiedyś czytałam, że im więcej mdłości to dobry bardzo dobry znak, że nie będzie promienia
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A swoją drogą dwojka musi dać matce w kość a co heheKird
Kiedyś czytałam, że im więcej mdłości to dobry bardzo dobry znak, że nie będzie promienia
Boję się rozczarowania. A wiem że od jutra zacznie się odliczanieA czym tu sie stresować ? ja mam dobre podejscie i bardziej jestem ciekawa jak to eszystko bedzie wygladac niz zestresowana. jutro i tak nic sie nie stanie, najwazniejsze 2 tygodnie przed nami
Musimy byc dobrej mysli.![]()
Nie masz już wpływu na to czy soebuda czy nie. No możesz oczywiście dbać o siebie i nie przesilac się ale w zasadzie niewiele zależy od Ciebie. Bądź dobrej myśli. Zobacz ilu z nas się ostatnio poszczescilo [emoji6]. Pamiętaj, 2017 to szczęśliwy rok! Dlaczego? Bo ja tak mówię hehe i tego się trzymajmy!Boję się rozczarowania. A wiem że od jutra zacznie się odliczanie
Dziękuję za podtrzymywanie mnie na duchuNie masz już wpływu na to czy soebuda czy nie. No możesz oczywiście dbać o siebie i nie przesilac się ale w zasadzie niewiele zależy od Ciebie. Bądź dobrej myśli. Zobacz ilu z nas się ostatnio poszczescilo [emoji6]. Pamiętaj, 2017 to szczęśliwy rok! Dlaczego? Bo ja tak mówię hehe i tego się trzymajmy!
Uffff to dobrzeNie kochana, nie musisz podchodzić do inseminacji. Ja ani razu nie miałam IUI od razu in vitro. Fakt faktem ja zachodzilam naturalnie w ciążę ale nie byłam w stanie utrzymać żadnej.
Ja mialam zabroniona kapiel po transferze...tylko szybki i nie goracy prysznic...Dziewczyny mam może głupie pytanie. Czy można poleżeć sobie w wannie w cieplutkiej wodzie? Czy lepiej nie przesadzać z temperatura? Z nosa mi cieknie i przeziębienie się rozkręca i marzy mi się trochę wygrzac. Dziś 2 dzień po transferze
Dziewczyny pomocy blagam!!!! 10-ty dzien po transferze dwoch zarodkow 3-dniowych.zaczelam krwawic ale dwa testy pokazuja ciaze.czy mozliwe jest ze leki,ktore biore zaburzyly odczyt testu????prosze pomozcie
A bete robiłaś?może spadek progesteronu ,lub jakiś krwiaczek.Dziewczyny pomocy blagam!!!! 10-ty dzien po transferze dwoch zarodkow 3-dniowych.zaczelam krwawic ale dwa testy pokazuja ciaze.czy mozliwe jest ze leki,ktore biore zaburzyly odczyt testu????prosze pomozcie
Wiec szkoda czasu i pieniędzy a i oczywiście refundacji lęków. Tylko 3 stymulacje są refundowaneUffff to dobrze
A jeżeli chodzi o ciąże to tak jak i u mnie![]()