Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sylwetka trzymaj sie kochana, poplacz, odpocznij i walcz dalej tylko nie poddawaj sieOjej. Tak bardzo mi przykro. Ściskam mocno.
Powodzenia dziewczyny!!!!A czym tu sie stresować ? ja mam dobre podejscie i bardziej jestem ciekawa jak to eszystko bedzie wygladac niz zestresowana. jutro i tak nic sie nie stanie, najwazniejsze 2 tygodnie przed nami
Musimy byc dobrej mysli.![]()
Oska a ktory dzien jestes po transferze? Bo nie moge znalezcNie miałam żadnych takich plamien wcześniej. Dziś cały dzień na nogach i może sama sobie zaszkodziłam. Cholera jasna!!
Super, beta lux2356ufff.....weekendbedzie spokojny
![]()
Ja tez dostalam 9 dnia lekkie plamienie, mialam przez 2 dni, ale udalo sieDziewczyny pomocy blagam!!!! 10-ty dzien po transferze dwoch zarodkow 3-dniowych.zaczelam krwawic ale dwa testy pokazuja ciaze.czy mozliwe jest ze leki,ktore biore zaburzyly odczyt testu????prosze pomozcie
Kochana dziekuje Ci.teraz kazda dobra pozytywna informacja znaczy dla mnie naprawde bardzo duzoJa tez dostalam 9 dnia lekkie plamienie, mialam przez 2 dni, ale udalo siebadz dobrej mysli !!
Za pare dni i ja będę się borykać z takim samym problemem w UK u GP ciężko o badania. Trzymam kciuki za was.mieszkam w Uk i bete mam umowiona dopiero na poniedzialek bo tak mialam ja zrobic a tu umowic sie na bete graniczy z cudem
wiem .musisz o wszystko prosic .tragedia. dodatkowe nerwyZa pare dni i ja będę się borykać z takim samym problemem w UK u GP ciężko o badania. Trzymam kciuki za was.