Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no troszke wczesnie ale moze to cos innego.nie martw sie za wczasuTo jest drugi dzien po transferze, ale dwudniowych zarodków. To nie za wcześnie na plamienie implantacyne??
jasne ze tak ale to normalna pierwsza reakcja.kazda z nas chcialaby widziec w dziecku czastke siebie.a ja wiem juz ze i tak dziecko przejmuje po mamie ruchy mimike i staje sie podobneWiem co czulas bo jak ja uslyszalam ze adopcja zarodkow to ta sama reakcja placz i milion mysli ze nie bedzie takie jak ja. Teraz to nie wazne byle by sie udalo i zdrowe bylo i oczywiscie bedziemy kochac bezgranicznie.
Dokladnie. To byla pierwsza szokujaca wiadomosc wiec i reakcja silna ale czas pokazal ze z mysla sie oswoilismy i inaczej to teraz widzimy. Ok ja życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki za was. Kolorowych snów.jasne ze tak ale to normalna pierwsza reakcja.kazda z nas chcialaby widziec w dziecku czastke siebie.a ja wiem juz ze i tak dziecko przejmuje po mamie ruchy mimike i staje sie podobne
Nie jak wariatka tylko jak matka [emoji4] ja też od początku gadam z kropkami i mówię im jak długo na nie czekaliśmy i ze maja z nami zostać aż do końcówki października [emoji7]ja na usg tez dopiero w przyszla sobote,to bedzie 25dpt.myslicie ze bedzie juz cos widac? tak wiec robie bete zeby wytrzymac i sie nie martwicjak sie czujesz?mi wywalilo ogromniasty brzuchol i mam zaparcia.czuje sie taka wielka i ciezka...zaczelam brac colon c moze cos da...?mam lekkie mdlosci ale to juz mialam jeszcze przed pierwsza beta.i z odczuc to ewidentnie czuje zmiany w macicy.gadam do brzucha jak jakas wariatka...
![]()
Trzymamy [emoji110] . Powodzenia.Dziewczyny jade na transfer trzymajcie mocno kciuki.