Nataliaa93
Fanka BB :)
Mam jeden test w domu już od czwartku mnie kusi ale jeszcze nie zrobiłam, jutro zrobię albo w poniedziałek ranoAch ci mężowiemoj mi powiedzial ze mam zakaz wczesniej niz po 14 dniach jechac na bete ale i tak pojadę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam jeden test w domu już od czwartku mnie kusi ale jeszcze nie zrobiłam, jutro zrobię albo w poniedziałek ranoAch ci mężowiemoj mi powiedzial ze mam zakaz wczesniej niz po 14 dniach jechac na bete ale i tak pojadę
![]()
dzis jest 11 dni po transferze a testy wychodzily juz wczoraj tylko ze ja plamie troszeczke.dlatego mam podwojona dawke duphastonu i leze.mialam transfer dwoch 3-dniowych zarodkowGratulacjektóry masz dpt? I jakie mialas zarodki podane?
ja planuje zrobić jutro test, mezowi nic nie powiem bo mówi że mam zaczekać do poniedziałku na betę
![]()
a ktory to dzien po transferze?bo ja tez plamie i bol jak na okres a testy pozytywne.nie martw sie.kiedy mozesz zatestowac?Dziewczyny znowu mam plamienia[emoji54] i brzuch boli mnie bardzo jak na okres ;-(
Weź nospe i do wyrka ,mi lekarka jeszcze pozwala w takich sytuacjach relanium wziąść-ale ja należę do osób bardzo panikujacych.Dziewczyny znowu mam plamienia[emoji54] i brzuch boli mnie bardzo jak na okres ;-(
Połóż sie, odpocznij...myśl pozytywnie. Stres tu nie pomoże.Ja testowanie dopiero 27 marca. Transfer miałam w środę, wiec trzy dni po transferze dwudniowych zarodków.
tak.dokladnie.do lozka .nospa i relanium spokojnie mozesz tez na rozluznienie. ja bralam 3 dni po transferzeJa testowanie dopiero 27 marca. Transfer miałam w środę, wiec trzy dni po transferze dwudniowych zarodków.