Roksii89
Fanka BB :)
Natalko trzymam za Was kciuki mocno, i za wszystkie dziewczyny które czekają, żeby zrobić betę :-*Kochana mam tak samo, brzuch boli do tego plecy.. Chciałam zrobić test ale się bojęmusimy wytrzymać do poniedziałku..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natalko trzymam za Was kciuki mocno, i za wszystkie dziewczyny które czekają, żeby zrobić betę :-*Kochana mam tak samo, brzuch boli do tego plecy.. Chciałam zrobić test ale się bojęmusimy wytrzymać do poniedziałku..
No to się cieszę, że nie plamisz,ja mam stresa przed środą,ale dam radę.
Tez sie strasznie boje....Kochana mam tak samo, brzuch boli do tego plecy.. Chciałam zrobić test ale się bojęmusimy wytrzymać do poniedziałku..
Ja juz w domku po transferze. Zarodek 4AA podanyA zapomniałam wam powiedzieć jeszcze 3 kropeczki mam zamrożone a pozostałe 2 sa do jutra obserwowane.![]()
Super teraz odpoczywaj :-)Ja juz w domku po transferze. Zarodek 4AA podany
Powiedzieli mi ze sa jeszcze dwie morule i 3 zarodki do obserwacji do poniedzialku, i pozniej mrozimy. Morule czyli co?
A ta lista lekow.... Chyba garsciami bede je jesc![]()
4aa to jest najlepszy zarodekSuper teraz odpoczywaj :-)
Co oznacza 4aa jest gdzieś w internecie rozpiska tej klasyfikacji zarodków co oznaczają?
Dziękuję kochana :* niedługo będziemy za Ciebie trzymać kciukiNatalko trzymam za Was kciuki mocno, i za wszystkie dziewczyny które czekają, żeby zrobić betę :-*
Super a jakie leki?Ja juz w domku po transferze. Zarodek 4AA podany
Powiedzieli mi ze sa jeszcze dwie morule i 3 zarodki do obserwacji do poniedzialku, i pozniej mrozimy. Morule czyli co?
A ta lista lekow.... Chyba garsciami bede je jesc![]()
Gdybym wiedziala np. o pecherzu, ze i tutaj praktyki sa rozne i w ogole przebyla rozmowe na temat calej tej procedury a nie tylko z wizyty na wizyte otrzymywala jakby wymuszone skrawki informacji nt. co teraz w jakim terminie robimy i zazywamy, to pewnie bym sie tam nie poryczala i nie narazila na dodatkowy stresNiedawno razem z partnerem siedzac w poczekalni obstawialismy, jak szybko nas teraz odprawia i czy zdazymy zadac pytanie zanim lekarz wstanie, czy raczej w trakcie jak bedzie opuszczal pokoj i rzuci do nas, ze juz przeciez wszystko ustalone
![]()
Moim zdaniem to bardzo niskie ryzyko i nie powinnaś sie obawiać . Tym bardziej jesli przeziernosc i inne parametry wyszły ok.Dziewczyny proszę Was o opinie bo to moja pierwsza ciąża, bladze po forach a bardzo sobie cenię Wasze doświadczenie i wiedzę.
Otóż z duszą na ramieniu poszłam na usg prenatalne bo niestety właśnie skończyłam 36 lat. W wyniku ryzyko trisomii 21 podstawowe: 1: 218, skorygowane 1:719. W usg generalnie na chwilę obecnobecną ok poza lozyskiem na tylnej ścianie co wg lekarza nie jest prawidłowe ale nie skomentował tego dokładnie.
Czy Waszym zdaniem taki poziom ryzyka jest akceptowany czy stanowi zagrożenie? Z góry dzięki