Nie. Punkcja była w poniedziałek, a transfer dwóch Kropeczek w środę. W poniedziałek się dowiem, czy udało się coś zamrozić.Oska, nastepnego dnia po punkcji byl transfer??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie. Punkcja była w poniedziałek, a transfer dwóch Kropeczek w środę. W poniedziałek się dowiem, czy udało się coś zamrozić.Oska, nastepnego dnia po punkcji byl transfer??
Trzymaj się Ilona. Mam nadzieję że szybko przejdzie i że nic się nie dzieje. Który dpt?A u mnie znowu stres,zaczęłam plamićPanie Boże, oby wszystko było dobrze.
Jeśli miałaś zastrzyk na pęknięcie pecheykow to nie wcześniej niż po 10 dniachDużo leż i się relaksuj. Jakaś epidemia z tym plamieniem. Ja też cały dzień [emoji20] Jak myślicie? Kiedy mogę ryzykować zrobienie testu? W poniedziałek była punkcja, a we wtorek transfer.
23dpt ,w środę mam mieć usg serduszkoweTrzymaj się Ilona. Mam nadzieję że szybko przejdzie i że nic się nie dzieje. Który dpt?
Będzie dobrze.23dpt ,w środę mam mieć usg serduszkowe
@bertha wiem że to czekanie jest....
Chciało Ci się płakać ale to najlepsze co mogłaś zrobić histero przed 1 podejściem zaoszczędzisz niepotrzebnego cierpienia .
Ja robię histero z biopsjie co rok bo tam wszystko może się zmienić A kołderka dla kropka to sprawa najważniejsza.
Niepokoi mnie jeszcze 1 rzecz - masz podejrzenie wodniaka? Ja miałam tego osobnika ( oproznial mi się co ok 3 mięs) i przed 1 podejściem musiałam go usunąć laparo bo z (bo nie dopuścili by mnie do stymulacji) bo nawet najpiękniejszy zarodek i już zaimplantowany będzie miał problemy jak bestia się oprozni.....
A endometrium polipowate miała tu jeszcze 1 dziewczyna ( odkryte bardzo późno po kilku niepowodzeniach)
Także nie płacz A ciesz się że zostało odkryte i zostanie wyleczone.
Powodzenia i cierpliwości