reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

magdusia -no wlasnie tak wychodzi-od punkcji plus 2tyg.jak sie dziewczyny czujecie.miewacie jakies objawy ciazowe?

reklama
No to czyli tak jak to opisują w necie....Magdusia + te 2 tygodnie to może też zależy od dc w którym miałaś punkcję- ja miałam w 12.....i teraz czekać, ale jutro jadę na badanie krwi i gin mi powiedział, że mam się skontaktować z Panią embriolog i do niej podejść (bo to wszystko w jednym budynku), porozmawiać- jeżeli oczywiście będzie od rana w klinice. Gin i tak mi będzie jutro popołudniu dzwonić jeszcze

Sylha u mnie wypadła punkcja w 18 dc.
Jutro myslami jestem z Tobą:-)
Dziś zamierzam wieczorkiem podjechać do koleżanki co jej termin porodu minął chyba , że się coś zacznie , to już nie zdąże:-)Tak jakoś małemu na świat się nie spieszy,a gin powiedział, żeby wspomóc się baraszkowaniem z M, ale ten jej nie chce pomóc, bo powiedział, że dziecku coś się może stać i za żadne skarby na amory się nie namówi-więc jutro jak coś na szpital i będa wywowływać-oj te chłopy tak tak, to tylko im amory w głowie hehe

wiolka pytasz o objawy-przyznam, że na poczatku bardziej miałam jakieś zachcianki i jak zachciało mi się jeść , to musiałam , to natychmiast zjeść, ale teraz minęło-wymiotów nie miałam wogóle-słodkości mogłyby nie istnieć-jedynie ostatnio lody straciatella moje ulubione bardzo mi podchodzą z truskawkami:-)

Madzia- to powodzenia dla Twojej koleżanki:tak::tak::tak::tak:,moja bratowa kąpała się w gorącej wodzie- podobno też dobre, a chłopy jak to chłopy jak przychodzi co do czego to bardziej od baby spanikowani:-D:-D:-D:-D

u mnie na poczatku bolal mnie brzuch i plecy potem mdlosci iw ymioty ktore jeszcze co jakis czas mnie atakuja z rana. jadlam jak slon co godzine musialm zjeci bo dostawalam drgawe jak niezjadlam teraz jem normalnie slodycze niezbyt czasem cos zjem ale po nich mam zgage natomiast ogorki kiszone z pasztecikiem lub z maslem owszem podchodza mi. pierwsza ciaza zero mdlosci zero wymiotow i frytki z surowka sledzie z cola i ogorki kiszone to byly moje przysmaki.:-)

mi w aplikacji w telefonie wyszlo, ze maluszki wyjda 08.10 ale jak sa blizniaki to pewnie juz we wrzesniu wyjda..oby nie wczesniej:)
objawow w sumie ja tez nie mam jako takich... juz jestem mniej spiaca, apetytu tez nie mam ..nawet mniej jem niz zawsze, a muli mnie tylko wtedy jak cos intensywnego poczuje..typu perfumy -nie moge sie psikac i jak moj spalil kurczaka to wtedy mnie pierwszy raz pociagnelo:))

reklama
Kaśka- dobre, tyle to nawet słonie nie łażą z brzuchem:-D:-D:-D:-D, to czyli Tobie po prostu od ostatniego okresu....u mnie jak się uda będzie listopad....

Palu- ilu dniowe miałaś zarodki podawane????Widzę, że testowałaś w 8dc, mi gin powiedział, że 10 mam czekać:baffled:- uważam, że zwariował- tak dłuuugo:rofl2:

Do góry