zgadzam sie .przy nieudanym tez mialam objawy i to nawet wiecej niz teraz .leki tak potrafia zadzialacWszystkie "najwcześniejsze" objawy są objawami przyjmowania dyzuch dawek hormonów.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zgadzam sie .przy nieudanym tez mialam objawy i to nawet wiecej niz teraz .leki tak potrafia zadzialacWszystkie "najwcześniejsze" objawy są objawami przyjmowania dyzuch dawek hormonów.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie takWszystkie "najwcześniejsze" objawy są objawami przyjmowania dyzuch dawek hormonów.
Pozniej jak mi juz bylo blogo przez sen to umialam sie wybudzac...i szybciutko sie uspokajalam...a potem te sny erotyczne same przeszly...ja tez mialam jeden.i jak sie obudzilam to zastanawialam sie czy mi sie snil czy mialam naprawde.oj te nasze organizmy potrafia platac figle
ja mam caly czas a testy nadal pozytywne!!!!nie zamartwiaj sie bo to szkodzi Kropkowi.glowa do gory.choc wiem ze to nie latwe to czekaj najspokojniej jak sie daDziewczyny już trzeci dzień mam te beżowe upławy [emoji22][emoji22][emoji22]
Niestety chodź bardzo bym chciała nie da się odpowiedzieć na Twoje pytanie.Czy któraś miała taka stymulację - protokół krotki - z takimi dawkami? Ile jajeczek wyszło?
i na koniec pregnyl oczywiście.![]()
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku