Nataliaa93
Fanka BB :)
Ja brałam 2 dziennie, rano i wieczorem, dziewczyny tutaj pisaly że brały 3x1Dziewczyny ile Wy bierzecie no spy? Tak juz od transferu brzuch mnie boli i nie chce przesadzić z jej ilością.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam 2 dziennie, rano i wieczorem, dziewczyny tutaj pisaly że brały 3x1Dziewczyny ile Wy bierzecie no spy? Tak juz od transferu brzuch mnie boli i nie chce przesadzić z jej ilością.
ja tez dwie dziennie.Ja brałam 2 dziennie, rano i wieczorem, dziewczyny tutaj pisaly że brały 3x1
będzie,będzie,będzie!!!!!jeszcze nigdy nie bylam tak blisko celu.musi sie udac!!!!Trzymam kciuki![]()
![]()
będzie dobrze, musi być
![]()

Ja Tezbędzie,będzie,będzie!!!!!jeszcze nigdy nie bylam tak blisko celu.musi sie udac!!!!![]()
A u mnie narazie czysto ,ale wczoraj wieczorem miałam jeszcze lekkie beżowe plamienie ,masakra ciągle patrzę w majtki czy czysto,czekam na krew muszę dla samej siebie sprawdzić wyniki a w środę też i wizyta .Trzymam kciuki za twoją betę.Ja dziś również betuje 7dpt .- druga weryfikacja. Estradiol i progesteron również wyniki niestety dopiero około 17 , telefon z kliniki wieczorem.,dobrze że jadę do pracy przynajmniej dzień szybciej minie. Bardzo Was proszę o kciuki Jadę serce w dłoni., dusza na ramieniu, żadnych specjalnych objawów.Powodzenia dziewczyny., za Was trzymam również mocne kciuki i oby dzisiejszy dzień przyniósł same dobre wiadomości Ilonka jak u Ciebie.? ? Spokój.? ?
u mnie tez pierwszy raz dwie kreseczki.moj smial sie ze mnie ,ze jak wyszlam z lazienki z testem to mialam mine jakbym ducha zobaczylaJa Tezpierwszy raz w życiu pozytywny test
![]()
![]()

Dusia ja nie wiem co się ze mną dziejeJulita witaj w klubie
Mąż mi powiedział ze chyba za duzo tych hormonow![]()

znam to.ja tez ciagle latam i sprawdzam czy nic tam nie pocieklo za mocno,ale cale szczescie juz nie plamie i troche mi lzej na serduchuA u mnie narazie czysto ,ale wczoraj wieczorem miałam jeszcze lekkie beżowe plamienie ,masakra ciągle patrzę w majtki czy czysto,czekam na krew muszę dla samej siebie sprawdzić wyniki a w środę też i wizyta .Trzymam kciuki za twoją betę.
mam nadzieję że mi tak nie zostanie