reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak przeszlam kilka "polecanych" lekarzy to zaczelam sama szukac.
Znalazlam moja lekarke. Opinie 100% pozytywne.
Poszłam. i faktycznie-konieta anioł. Nigdy sie nie spieszy, na wszystko odpowiada wyczerpujaco, tlumaczy ktory lek na co jest, zawsze czeka na jakis pytania. Wszystko co widzi na usg to mi opisuje. Az sie ciesze jak do niej jade. Odpisuje zawsze na maile, nawet jak wskoczyłam do niej o cos zapytac w sobote miedzy pacjentami to miala usmiech na twarzy.
Ufam jej i wierze ze nam sie uda :)
taki lekarz to marzenie naprawde.dobrze wybralas.moja Pani doktor to nie dosc ,ze ciagle w zlym nastroju to jeszcze na kazde pytanie odpowiadala z taka łaska ze masakra.podobno dobry z niej fachowiec dlatego zagryzalam wargi chociaz ze dwa razy mialysmy spięcie

taki lekarz to marzenie naprawde.dobrze wybralas.moja Pani doktor to nie dosc ,ze ciagle w zlym nastroju to jeszcze na kazde pytanie odpowiadala z taka łaska ze masakra.podobno dobry z niej fachowiec dlatego zagryzalam wargi chociaz ze dwa razy mialysmy spięcie
Czasem az mam ochote ją usciskac. Jak o cos pytam to słucha uwaznie, patrzy na mnie tymi swoimi sarnimi oczami ze nawet nie mrugnie :D
Widac ze lubi to co robi. byla ostatniow paryzu na jakiejś konferencjo o invitro.
Wogole ta moja klinika jako pierwsza w polsce wprowadzila metode IMSI. tą tez metoda mialam robione.

Czasem az mam ochote ją usciskac. Jak o cos pytam to słucha uwaznie, patrzy na mnie tymi swoimi sarnimi oczami ze nawet nie mrugnie :D
Widac ze lubi to co robi. byla ostatniow paryzu na jakiejś konferencjo o invitro.
Wogole ta moja klinika jako pierwsza w polsce wprowadzila metode IMSI. tą tez metoda mialam robione.
super naprawde! lekarze chyba nie zdaja sobie sprawy z tego jak wazne jest ro wszystko dla nas w tym i tak trudnym czasie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry