Dusia_88
Fanka BB :)
Na chwile obecną mam mocne postanowienie ze wytrzymamDusia wytrzymasz do 30?! Mi mój lekarz powiedział że po 10 dniach od transferu. Czyli w poniedziałek. Powiedział że z moczu po 10 jak ma wyjść to wyjdzie .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na chwile obecną mam mocne postanowienie ze wytrzymamDusia wytrzymasz do 30?! Mi mój lekarz powiedział że po 10 dniach od transferu. Czyli w poniedziałek. Powiedział że z moczu po 10 jak ma wyjść to wyjdzie .
Ja mam transfer wyznaczony na 22 dcDzień dobry dziewczynki. Proszę napiszcie mi w którym dniu cyklu przystepowalyscie do crio transferu przy estrofemie?
Mam wizytę w 10 dniu cyklu i zastanawiam się ile lekarz będzie mnie trzymał i czy między wizyta z transferem będzie chciał mnie jeszcze podglądać?
Dziękuję bardzo x
HA ha no tak ja liczę od 18 myślałam że silna jestem ale chyba jednak się myliłam. A jak się czujesz10 dni od transferu to jest wtorek
A Ty chcesz juz w piatel robic... nieee poczekaj przynajmniej do tego wtorku...
Wysmienicie. wlasnie sprzatam mieszkanieHA ha no tak ja liczę od 18 myślałam że silna jestem ale chyba jednak się myliłam. A jak się czujesz
No ja mam ten sam problem czuje się dobrze a wlasciwie to tak jak przed okresem. A okres powinnam dostać jutro bądź za 2 dni.Wysmienicie. wlasnie sprzatam mieszkanie
Czasem wieczorem czuje sie gorączkowo, ale przed okresem zawsze mialam ok 37.5°C.
Teraz to sie martwie ze nic mnie nie boli i nie kuje....
Mi mój lekarz też napisał w zleceniach aby powtórzyć wynik po 2 do 3 dni i dopiero odstawicDzwonilam dzis do kliniki z pytaniem, czy mam brac dalej leki, bo beta w 10 dpt przy 5 dniowym blastusiu byla <0,1 a wczoraj juz nie uzyskalam informacji. Dzis mi powiedziano, ze mam brac dalej jeszcze conajmniej 4 dni i powtorzyc bete. Potem zadecydujemy.
Troche mnie to frustruje, bo przeciez jak do 10 dnia nic nie zaskoczylo, to absurdalne wydaje sie mi, aby teraz mialo cos jeszcze zaskoczyc.
Co wy na to? Lekarz wynikow jeszcze nie przegladal. Takze mam brac dalej i w 14 dniu powtorzyc badanie![]()
Ja leki tez jeszcze biore. Jutro wizyta w klinice i kolejna beta ale w cuda nie wierze...Dzwonilam dzis do kliniki z pytaniem, czy mam brac dalej leki, bo beta w 10 dpt przy 5 dniowym blastusiu byla <0,1 a wczoraj juz nie uzyskalam informacji. Dzis mi powiedziano, ze mam brac dalej jeszcze conajmniej 4 dni i powtorzyc bete. Potem zadecydujemy.
Troche mnie to frustruje, bo przeciez jak do 10 dnia nic nie zaskoczylo, to absurdalne wydaje sie mi, aby teraz mialo cos jeszcze zaskoczyc.
Co wy na to? Lekarz wynikow jeszcze nie przegladal. Takze mam brac dalej i w 14 dniu powtorzyc badanie![]()