Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj. Tobie rowniez zyczymy sukcesow.Hej dziewczyny, dołączam do forum. Najprawdopodobniej w kwietniu ruszamy z in vitro. Dzięki temu forum (śledzę jakiś czas) nie miałam do lekarza żadnych pytań na obecnym etapie. Życzę wszystkim nam, żebyśmy osiągnęły zakładane cele!
WitajHej dziewczyny, dołączam do forum. Najprawdopodobniej w kwietniu ruszamy z in vitro. Dzięki temu forum (śledzę jakiś czas) nie miałam do lekarza żadnych pytań na obecnym etapie. Życzę wszystkim nam, żebyśmy osiągnęły zakładane cele!
Na razie podchodzę do tego na chłodno. Poczekam do bety i wtedy będę pewna. Ta druga kreska pojawiła się po okolo5 minutach, a nie od razu. Boję się znowu rozczarować.O bozzeee chyba sie udalooo!!!
Nie chce Cie nakręcać, lec na bete ale morda mi sie cieszy juz![]()
Hej dziewczyny, dołączam do forum. Najprawdopodobniej w kwietniu ruszamy z in vitro. Dzięki temu forum (śledzę jakiś czas) nie miałam do lekarza żadnych pytań na obecnym etapie. Życzę wszystkim nam, żebyśmy osiągnęły zakładane cele!
Ale póki co zero stresu, trzeba się cieszyć z każdego promyczka nadziei,a swoja drogą to nie jest jakiś cień cienia, tylko krechaNa razie podchodzę do tego na chłodno. Poczekam do bety i wtedy będę pewna. Ta druga kreska pojawiła się po okolo5 minutach, a nie od razu. Boję się znowu rozczarować.
Zrób bete ,ale wygląda obiecującoJestem 12 dni po ovitrell, 10 dni po punkcji i 8 po transferze. Nie krzyczcie, że za wcześnie, bo wiem. Boję się marzyć... Ludzie!
Spokojnie, mi przy becie ponad 300 też druga kreska wyszła po chwiliNa razie podchodzę do tego na chłodno. Poczekam do bety i wtedy będę pewna. Ta druga kreska pojawiła się po okolo5 minutach, a nie od razu. Boję się znowu rozczarować.
No to bardzo dobrze wyszło [emoji2]Dziewczyny wyszło mi dziś z rana tak![]()