Dusia_88
Fanka BB :)
Ja jeszcze wole poczekać. Boje sie ze zrobie za wczesnie, bedzie jedna kreska i płacz.Jeszcze się nie cieszę zrobię powtorny za jakiś czas a jutro bete
Ale u Ciebie wszystko na dobrej drodze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze wole poczekać. Boje sie ze zrobie za wczesnie, bedzie jedna kreska i płacz.Jeszcze się nie cieszę zrobię powtorny za jakiś czas a jutro bete
A kiedy testujesz? Ta wiosna będzie nasza [emoji7]Ja jeszcze wole poczekać. Boje sie ze zrobie za wczesnie, bedzie jedna kreska i płacz.
Ale u Ciebie wszystko na dobrej drodzeTylko zrób jutro test z samego rana
Super! Bardzo, bardzo gratuluje!!Dziewczyny zrobiłam test jest ledwie widoczna 2 kreska
Zrobiłam 2 bo mąż mi kazał też jest 2 slabaJa jeszcze wole poczekać. Boje sie ze zrobie za wczesnie, bedzie jedna kreska i płacz.
Ale u Ciebie wszystko na dobrej drodzeTylko zrób jutro test z samego rana
Oska dziękuję ale nie wierzę do końca i mąż chyba też nie kazał mi sika raz za razem ha ha. 2 też wyszedł pozytywny. Jutro zrobię beteWiedziałam!! [emoji7][emoji7] Kochana leć jutro na betę. Boże cieszę się tak jakbym to ja zobaczyła dwie kreski[emoji8][emoji10]
D zieki zobaczymy co dalej
Wykupilas jakiś pakiet? Przecież te badania kosztują ok 9 tyś i nie robi się ich bo Tak.....To chodzilo tylko o wyciągnięcie pieniedzy jeszcze Szczyptanska zapewniała ze te badania są bezpieczne dla zarodkow i ze nie mamy o co się martwić i ze ten program musi byc a prawda jest taka ze my śmiało moglismy mieć transfe bez tych badań tylko jak czlowiek pierwszy raz idzie to nie wie praktycznie nic na czym to wszystko polega jedyne co mielismy do wyboru to tylko program z lekami czy bez wybralismy bez lekow bo by nas naciagneli na ok 1000zl wiecej za leki.
Chce isc w czwartek na bete. Nie wiem czy wytrzymam, a z drugiej strony boje sie.... ech....A kiedy testujesz? Ta wiosna będzie nasza [emoji7]
Dusia ja też miałam robić w pon. A po objawach zrobiłam dziś. Rób wcześniej tego nie odwleczeszChce isc w czwartek na bete. Nie wiem czy wytrzymam, a z drugiej strony boje sie.... ech....![]()
Wykupilas jakiś pakiet? Przecież te badania kosztują ok 9 tyś i nie robi się ich bo Tak.....
A już napewno nie robi się ich jak za 2 komórki . Ja nie wiem ..... może nie widziałaś po co i na co .... Ja bym tam jutro biegła i powiedziała że tych badań nie chcę.