Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki. Trzymaj się dzielnie i daj znać jak poszło :*Lekarz, bo mówiła doktor jak by były 5 doby to jeden, a że 3 dniowe to dwa.
A mi sie wydaje ze koszt jest ten sam, placimy za maksymalną ilość dni na szkiełku bo nigdy nie wiadomo w ktorej dobie zarodek bedzie zamrozony bądź trsnsferowany. Może się mylę ale nie sądzę że jest droższy.Po prostu hodowla do 5 doby jest droższa.
[emoji127] 28.10.2017
Jeśli komórki są słabej jakości to i w macicy mają marna szansę na rozwój. W dzisiejszych czasach zarodki hodowane są na podłożach doskonale imitujacych warunki naturalne. Większy odsetek ciąż usyskuje się z blastocysty niż młodszych zarodków. To oczywiście nie ma przełożenia 1:1 ale wyniki badań wskazują na przewagę blastek.
[emoji127] 28.10.2017
U mnie nie ma żadnej różnicy w cenieA mi sie wydaje ze koszt jest ten sam, placimy za maksymalną ilość dni na szkiełku bo nigdy nie wiadomo w ktorej dobie zarodek bedzie zamrozony bądź trsnsferowany. Może się mylę ale nie sądzę że jest droższy.
Powodzenia jutro Roksii. Przytulaj mocno swoje kropeczki.Tak jutro :-)