adunnnia90
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji4]Dziewczyny jestem 9 dni po transferze moja beta to 80.11 co o tym myslicie
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje [emoji4]Dziewczyny jestem 9 dni po transferze moja beta to 80.11 co o tym myslicie
superDziewczyny jestem 9 dni po transferze moja beta to 80.11 co o tym myslicie

Czuję się bardzo dobrze. Mąż mi kazał leżeć to leżę, ale mam ochotę coś robićRoxi jak się czujesz?
Ja po transferze od razu z mężem na kebaba poszliśmy później na zakupy i dopiero lezalamCzuję się bardzo dobrze. Mąż mi kazał leżeć to leżę, ale mam ochotę coś robićwyjść na pizze taka piękna pogoda
@Pixie_Dixie jak się czujesz?
GratulacjeDziewczyny jestem 9 dni po transferze moja beta to 80.11 co o tym myslicie

Tak usłyszałam dzis od mojej doktor jak sie dowiedziala z laboratorium ze zrezygnowalam z badania zarodka ktory na dzis osiągnął 3B w laboratorium powiedzieli ze moge do piatej doby z tego zrezygnowac. A od doktor nawet slowa ze mozna zmienic zdanie do 5 doby.Dziewczyny czy moze ktoras miala z was bardzo niska rezerwe np amh 0,2 i uslyszala od lekarza ze te amh to jes jak u kobiety 45 letniej i jest ryzyko 60% ryzyka na urodzenie dziecka chorego dlatego w pani przypadku pgd ma sens. Dodam ze ze wzgledu na tak niska rezerwe mialam wykonane badanie genetyczne w kierunku frax i wynik wyszedl ok.