Ilona 88
Fanka BB :)
Pewnie w Medisonie?ja zamawiam z apteki internetowej doz i odbieram przy kinie krewetka,teraz płaciłam 158zl a Ty bierzesz 1 dziennie ?400 zł za 14 ampułek. Nie miałam wyjścia, bo tylko w jednej aptece wczoraj mieli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie w Medisonie?ja zamawiam z apteki internetowej doz i odbieram przy kinie krewetka,teraz płaciłam 158zl a Ty bierzesz 1 dziennie ?400 zł za 14 ampułek. Nie miałam wyjścia, bo tylko w jednej aptece wczoraj mieli.
A te igiełki jakiej grubości masz?400 zł za 14 ampułek. Nie miałam wyjścia, bo tylko w jednej aptece wczoraj mieli.
Tak mi przykro [emoji20]Boże dziewczyny dziś 10dpt i odebrałam wyniki beta 1,2 . < :-(
Pewnie w Medisonie?ja zamawiam z apteki internetowej doz i odbieram przy kinie krewetka,teraz płaciłam 158zl a Ty bierzesz 1 dziennie ?
A te igiełki jakiej grubości masz?

No ja też mam g 27 a dokładnie 04×19mmG 27, tak jak w instrukcji. Dziś spróbuję w udo.
Boże dziewczyny dziś 10dpt i odebrałam wyniki beta 1,2 . < :-(
Dziewczyny, czy ktoś stosował EmbrioGlue podczas transferu? Zastanawiam się, żeby go wziąć ze względu na moją skłonność do polipów.
Dzięki, kochana. Zaopatrzyłam się już i pierwszą porcję wypiłam.@kreatola na żelazo naturalny sok z buraków mi w ciągu 4 dni tak podniósł żelazo, że szok