Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak w invicie na pewno [emoji6] i przy kontakcie z embriologiem popros o następny telefon.
[emoji127] 28.10.2017
Ale krwawiłaś czy tylko leki wypłynęły? Jeżeli tylko luteina to nie możesz się załamywać.U mnie juz po wszystkim w nocy dostałam silnych skurczów wszytko wyleciało i luteina i chyba moje fasolki czuję to że jest po wszystkim
Nie stresuj sie. Przyrost wygla na ok. Beta nie musi byc od razu bardzo wysoka, wazne zebu dobrze przyratala.Hej,
wczoraj pytalam o wysokosc bety. Dzisiaj juz po i nie wyglada to dobrze :-(
6dpt 16.34
8dpt 30.05
Transferowane byly blastki.
Cud chyba bylby potrzebny aby z tego powstala zdrowa ciaza...
No coz. Powodzenia dla kazdej z was i spelnienia marzenia o dzieciatku :-)
Za wcześnie żeby cokolwiek wyrokowac. Na razie masz pozytywna betę. Mało prawdopodobne aby zostały dwa zarodki ale jeden? Dlaczego nie? !Hej,
6dpt 16.34
8dpt 30.05
Nie było krwi leki tylko wyleciały ale tak miałam pół nocyAle krwawiłaś czy tylko leki wypłynęły? Jeżeli tylko luteina to nie możesz się załamywać.
Przyrost dobry, beta moze nie jakas wysoka, ale to przyrost jest najwazniejszy. Ja mialam 7dpt blastki bete 15, w 9dpt byla 45. Urodzila sie zdrowa dziewczynka. Nie stresuj sie, jest dobrzeHej,
6dpt 16.34
8dpt 30.05
Beta pozytywna, wydaje się okHej,
6dpt 16.34
8dpt 30.05
No to na razie nie masz się co stresować. Póki nie krwawisz to jest ok. Głowa do góry i proszę mi tu być dobrej myśli!Nie było krwi leki tylko wyleciały ale tak miałam pół nocy
Nie wiem co mam myśleć złapał mnie w nocy tako skurcz i tak co chwile musiałam drugi raz brać Crinone na noc bo wszytko wypadło dzisiaj już brzuch mnie nie boli i nic się nie dzieje
Myślę o tym kalendarzu, docenimy go jak go nie będzie...
Zastanawiam się co zrobić, żeby go może trochę zautomatyzować... Ale ze mnie taki informatyk jak z kozi dupy trąba. Zastanawiałam się nad założeniem nam konta na googlu i tam mogłybyśmy korzystać z chmury (jakiś excel uzupełniany indywidualnie przez każdą z nas i jedna mogłaby go tylko przeklejać na forum) albo z kalendarza, ale nie wiem czy da się go jakoś skompilować do formy tabelki łatwej do przeklejenia.
Czy któraś z as się na tym zna?
Nie sądzę żeby miał coś przeciwko. Relanium wycisza, nie pozwala nakrecac się negatywnymi myślami. Sama procedura ivf jest dla nas bardzo trudna a czas po transferze szczególnie.
[emoji127] 28.10.2017
Ja 5 dniowe blastki. Tez bije sie z myslami tymbardziej ze to 2 ostatnie mrozaki, ale chyba 2 raz z rzedu nie moze sie nie udac...Uda sie teraz wierze w to bardzo [emoji4] . Tez sie balam 2, dlatego przy 1 transferze zdecydowalismy sie na 1. A teraz po dluzszym przemysleniu na 2 i tak sobie mysle ze fajnie by bylo miec blizniaki [emoji4] ja jestem z blizniakow mam siotre blizniaczke [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej,
6dpt 16.34
8dpt 30.05