Agus przykro mi bardzoNie ma dzidziusia
Właśnie dzwoniłam czy wynik jest, nic się beta nie ruszyła.
Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki i pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agus przykro mi bardzoNie ma dzidziusia
To prawdopodobnie implantacyjne. Moze byc ono jasno rozowa kropeczka, a czesto jest wlasnie brazowe, w dodatku potrafi trwac 2-3 dni. Tak bylo u mnie. A tez sie stresowalam, bo moje miesiaczki tez zaczynaly sie brazowymi plamieniami. Jesli to implantacyjne, to moglabys sprobowac isc na bete, np jutro. Ale jesli bylaby zerowa NIE WOLNO odstawiac lekow, no i tak wczesna beta bylaby do sprawdzenia jeszcze conajmniej 2x. Po plamieniu implantacyjnym bhcg powinna byc widoczna we krwi do 48h, ale raczej wczesniej.Dziewczyny, ja dzisiaj mam 5 dpt ale niestety od rana boli mnie brzuch jak przed miesiączką i do tego mam plamienie jasno-brązowe
Miała któraś z Was taką sytuację? Już się powoli przyzwyczajam do myśli, że nic z tego, ponieważ zawsze mam takie objawy 3-4 dni przed miesiączką...
To prawda optymistką to ja nie jestemSame czarnowidzki tu są. Ja co prawda dopiero we wtorek miałam transfer ale dziewczyny pisały, że brzuch może trochę boleć, a brązowe plamienia mogą oznaczać zbyt mała ilość progesteronu - może skontaktuj się z lekarem.
Przyrost dobry, beta moze nie jakas wysoka, ale to przyrost jest najwazniejszy. Ja mialam 7dpt blastki bete 15, w 9dpt byla 45. Urodzila sie zdrowa dziewczynka. Nie stresuj sie, jest dobrze![]()
Dziękuję za informacjęTo prawdopodobnie implantacyjne. Moze byc ono jasno rozowa kropeczka, a czesto jest wlasnie brazowe, w dodatku potrafi trwac 2-3 dni. Tak bylo u mnie. A tez sie stresowalam, bo moje miesiaczki tez zaczynaly sie brazowymi plamieniami. Jesli to implantacyjne, to moglabys sprobowac isc na bete, np jutro. Ale jesli bylaby zerowa NIE WOLNO odstawiac lekow, no i tak wczesna beta bylaby do sprawdzenia jeszcze conajmniej 2x. Po plamieniu implantacyjnym bhcg powinna byc widoczna we krwi do 48h, ale raczej wczesniej.
Ja nie dostałam relanium, może to zależy od historii pacjentki, czy były poronienia np?Zastanawiam się czy poprosić lekarza o relanium po transferze,nie wiem czy w gamecie kielce praktykują relanium po transferze...Może odebrać to w niewłaściwy sposób?
Bardzo mi przykroNie ma dzidziusia
Bardzo mi przykroNie ma dzidziusia
Bardzo Ci dziekuje za odpowiedzHejka adansonia.
Ja podczas samej stymulacji chodziłam do pracy, przez pierwsze dwa razy nawet do dnia transferu, dopiero teraz za trzecim razem poszłam na L4 na wizycie na której ustalony był dzień transferu czyli na zwolnieniu byłam już jakieś 5dni przed transferem, myślę że dużo zależy od nas samych jaką mamy pracę, ja aktualnie pracuje na produkcji po 12h więc wolałam całkiem odpuścić i sobie odpocząć.
I powiedział żeby testować się 10 kwietnia, to będzie 14 dpt.
No i leki te same czyli luteina 2x dziennie, prolutex, encorton, estrofen i fraxiparine.