Roksii89
Fanka BB :)
Dobrze pamiętam 5 dniowy zarodek i po 5 dniach Już taka beta wow super. GratulacjeOdebrałam wyniki:
5 dpt
progesteron - 59,25 pg/ml
bHCG - 15,23 mIU/ml
estradiol - 1494 pg/ml
czekamy... <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze pamiętam 5 dniowy zarodek i po 5 dniach Już taka beta wow super. GratulacjeOdebrałam wyniki:
5 dpt
progesteron - 59,25 pg/ml
bHCG - 15,23 mIU/ml
estradiol - 1494 pg/ml
czekamy... <3
Kochana super, że masz takie podejście masz rację będzie teraz tylko lepiej :-*Kąpiel w wannie była, lampka wina była, płacz obowiązkowo był bo bez niego ani rusz. Teraz powinno być lepiej [emoji4]
To... świetnie!!! Gratki!!!5 dzień po transferze, podane 2 blastocysty![]()
Będzie, nie ma innego wyjściaKąpiel w wannie była, lampka wina była, płacz obowiązkowo był bo bez niego ani rusz. Teraz powinno być lepiej [emoji4]
Oska a przechodzilas w dziecinstwie ospe? Bo dla kobiet w ciąży jest to niebezpieczne. Poczytaj w necieDziewczyny mój bratanek chyba ma ospę, a ja się nim od dwóch dni zajmuję!!!
Fajnie, że się tym zajmiesz.Zrobiłam ten plik w 2 minutki i wkleiłam listę. Ale trzeba to przerobić zeby daty, nick i opis były w osobnych kolumnach. Robiłam to na komórce wiec cieżko sie tam pliki obsługuje.
Ja moge w wolnej chwili jutro to uporządkować na start, ale nie bywam na tyle regularnie zeby wklejac codziennie kalendarz. Takze ktoś inny mógłby sie zadeklarować.
Warto by było link gdzieś umieścić zeby każdy go mógł odnaleźć. Nie wiem gdzie by mozna było go przypiąć....
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli już miałaś ospe nie masz się o co martwić drugi Raz nie złapieszDziewczyny mój bratanek chyba ma ospę, a ja się nim od dwóch dni zajmuję!!!
odpisalamPanik wyslalam Ci wiadomosc na priv![]()