Roksii89
Fanka BB :)
Ja zrobię tego 4 to będzie 8dpt, więc może coś już wyjdzieJa np. Zastanawiam się czy w pt bety nie zrobić rano.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja zrobię tego 4 to będzie 8dpt, więc może coś już wyjdzieJa np. Zastanawiam się czy w pt bety nie zrobić rano.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
I dobrze, trochę odpoczniesz i dasz czas swojej kropeczceA ja właśnie dostałam dobra wiadomość z pracy idę dopiero w środę :-)
Link do: Progesteron - hormon ciążowy. Normy, działanie wg normy okWitam. Jestem tu nowa. W środe mialam transfer, dzis badanie progesteronu, i wyszedl 20,80. Lekarz raczej zadowolony nie byl, czy to rzeczywiscie taki zly wynik ?
Agus35 No jakbym o sobie kurcze czytala...tylko ja czekam jeszcze na pierwsza betę po pierwszym transferze i strasznie się denerwujeMy staramy się też koło 3 lat, raz zaszłam naturalnie i straciłam wiec liczyliśmy jakiś następny rok ze znowu się uda.... leczę się od sierpnia tamtego roku i okazało się ze nasienie super, u mnie też wszystko ok, tylko niedrożność jajników. Wiec bardzo liczyłam na ten pierwszy transfer....![]()
CześćCześć dziewczyny
Jestem tu nowa. Wczoraj miałam transfer więc wiecie jak okrutne oczekiwanie mnie teraz czekaPlanuję betę na czwartek, ktoś jeszcze będzie testował podobnie? razem raźniej
Jest to moja druga procedura i trzeci transfer, trzymajcie kciuki, w końcu do trzech raz sztuka![]()
@kreatola ogromne podziękowania za ogarnięcie tego kalendarza przez ten czasDzień dobry, moje drogie!
Trzymam za wszystkie kciuki, dziś i cały czas. Szczególnie bliskie są mi AniaCh, Gosia321, ema, BeataWarszawa, Koniczynka i Ewunka - powodzenia, kochane! :*:*:*
M@gda i Bertha - dziekuję, że zajmujecie się kalendarzem.
Trzymajcie kciuki, żeby mój Maluch wytrzymał w brzuchu do czerwca! Na pewno się pochwalę, gdy pojawi się na świecie.
Pozdrawiam serdecznie!
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam 5cio dniową blastocystę dlatego betować mogę 7dpt. Pewnie wcześniej zrobię jak zawsze sikacza. Powinien mąż mi je schować tak głęboko żebym nie znalazła
To powodzenia dziewczyny, trzymam za was kciuki! Bociany przylatują, ta wiosna jest nasza!![]()