ambicja1987
Fanka BB :)
Ja przytyłam 5 kg podczas stymulacji ale szybko spadło :-) chyba od poniedziałku po transferze przytyłam więcej bo chodzę i jem tylkow poniedziałek jak pójdę do pracy to mnie nie poznają hehe
Kiedy beta? Jak się czujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przytyłam 5 kg podczas stymulacji ale szybko spadło :-) chyba od poniedziałku po transferze przytyłam więcej bo chodzę i jem tylkow poniedziałek jak pójdę do pracy to mnie nie poznają hehe
Jak ja ci zazdroszecześć dziewczyny, nie było mnie parę dni a widzę że mam duże zaległości w nadrabianiu wiadomościu mnie bardzo dużo się czuje, od poniedzialku mam straszne mdłości i z tego powodu nie mam czasu wejść na komputer bo się bardzo źle czuję, całymi dniami leżę, wymiotuję i tak w kółko, boję się nawet do sklepu wyjść bo nie wiem czy zdaże wrócić do domu bez zygania po drodze
![]()
no ale takie uroki ciąży, wczoraj byłam na wizycie u lekarza NFZ i powiem wam ze nie żałuje decyzji !!!!!!! facet miły, kompetentny, nie muszę o nic go pytać bo wszystko mi sam odpowiada wcześniej. Zrobił mi USG, okazało się że będą bliźniaki
![]()
dwujajowe, dwukosmówkowe i dwoowodniowe
powiedział że jest duża szansa że oba się rozwijać będą dobrze, dzięki temu że są w dwóch woreczkach, na razie jestem w szoku [emoji14] widziałam dwa serduszka, termin porodu mam na 22.11.2017
nie załuję decyzji że poszłam do niego, przepisał mi skierowanie na badania - glukozę, toksoplazmę, morfologię i mocz. Bez problemu będę miała darmowe, a od kliniki u lekarza bym musiała za wszystko płacić ...;/ dał mi zaświadczenie o ciąży, bo potrzebuję do urzędu pracy i bez problemu będzie mi zapisywał luteinę też refundowaną, także jeżdżenie po klinikach nie ma sensu. Kolejne USG mam 10.04., jakby coś się działo, ale odpukać będę chodziła tutaj prywatnie w moim mieście, bo i tak bym nie była wstanie dojeżdżać tak daleko do kliniki...
a teraz poczytam zaległości co u was się dzieje bo nie jestem w temacie
trzymajcie się !!!
Super takie wiadomości lubię, kochana gratulacje bliźniaków :-*cześć dziewczyny, nie było mnie parę dni a widzę że mam duże zaległości w nadrabianiu wiadomościu mnie bardzo dużo się czuje, od poniedzialku mam straszne mdłości i z tego powodu nie mam czasu wejść na komputer bo się bardzo źle czuję, całymi dniami leżę, wymiotuję i tak w kółko, boję się nawet do sklepu wyjść bo nie wiem czy zdaże wrócić do domu bez zygania po drodze
![]()
no ale takie uroki ciąży, wczoraj byłam na wizycie u lekarza NFZ i powiem wam ze nie żałuje decyzji !!!!!!! facet miły, kompetentny, nie muszę o nic go pytać bo wszystko mi sam odpowiada wcześniej. Zrobił mi USG, okazało się że będą bliźniaki
![]()
dwujajowe, dwukosmówkowe i dwoowodniowe
powiedział że jest duża szansa że oba się rozwijać będą dobrze, dzięki temu że są w dwóch woreczkach, na razie jestem w szoku
widziałam dwa serduszka, termin porodu mam na 22.11.2017
nie załuję decyzji że poszłam do niego, przepisał mi skierowanie na badania - glukozę, toksoplazmę, morfologię i mocz. Bez problemu będę miała darmowe, a od kliniki u lekarza bym musiała za wszystko płacić ...;/ dał mi zaświadczenie o ciąży, bo potrzebuję do urzędu pracy i bez problemu będzie mi zapisywał luteinę też refundowaną, także jeżdżenie po klinikach nie ma sensu. Kolejne USG mam 10.04., jakby coś się działo, ale odpukać będę chodziła tutaj prywatnie w moim mieście, bo i tak bym nie była wstanie dojeżdżać tak daleko do kliniki...
a teraz poczytam zaległości co u was się dzieje bo nie jestem w temacie
trzymajcie się !!!
Dzisiaj ok bez bólu brzucha itp beta w piątek za tydzień chyba hehehe ale zrobię wcześniejKiedy beta? Jak się czujesz?
Ja podejście bede miec w kwietniu, okres lada moment. Mam 600 nie przeczytanych wiadomości na forum i nie wiem czy to skubać od środka czy od końcaJak u Was dziewczyny? Kiedy transfery? Jakie decyzje? Myślę o Was i mocno zaciskam kciuki!!!
Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa. Wczoraj miałam transfer więc wiecie jak okrutne oczekiwanie mnie teraz czekaPlanuję betę na czwartek, ktoś jeszcze będzie testował podobnie? razem raźniej
Jest to moja druga procedura i trzeci transfer, trzymajcie kciuki, w końcu do trzech raz sztuka![]()
Super. Gratulacje przeogromne mamusiu. Zdrówka dla Was. xxxHej dziewczyny. Nie wiem czy mnie wszystkie znaja bo jest duzo was nowych ale sa i osoby ktore mnie znaja.
Wczoraj o godz 21:15 urodzilam synka Kubusia na ciezarowkach jest fotka
My jednoGirls tak z ciekawosci ile milayscie podejsc zanim sie udalo?![]()
Kurczę ja miałam podobne objawy ale dopiero w ciąży.Sol i reszta Forumowiczek- no właśnie dziś w nocy spotkało mnie coś bardzo dziwnego zawsze tak nad ranem koło 4:00,5:00 obudzę się i muszę iść do ubikacji, więc dziś w nocy wstałam jak zawsze, kiedy doszłam do ubikacji to myślałam że już z niej o własnych siłach nie wyjdę, tak strasznie słabo mi się zrobiło, mroczki przed oczami i oblalam się takim zimnym potem do pokoju doszłam po omacku dobrze że ze schodów nie spadłam, położyłam się na łóżku i tak strasznie mi nie dobrze było nie wiedziałam co się dzieje, ogółem jakaś słaba jestem dzisiaj i blada jak ściana, jeśli chodzi o piersi to może są troszkę twardsze niż zwykle ale nie dużo, no i jeszcze te globulki jak na początku w miarę dobrze mi się je aplikowalo tak od wczoraj mam problem tak jakby było tam wszystko strasznie opuchnięte...Więc zrezygnowałam z aplikatora i wkładam paluszkami... Jak na objawy to chyba za wcześnie transfer był we wtorek czyli dziś dopiero 3dpt...Miałam transferowane 2zarodki 3dniowe.
Dziewczyny miałyście takie objawy...![]()