Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, u mnie też był transfer 27 kwietnia, 2 zarodków w 2 dobie ich istnienia.Sol
To super ze wy rowniez sie starcie o drugiealbo drugie i trzecie
hehe
My mamy synka urodzonego z sierpnia 2016
Sol to powodzenia w pon zeby poszło cak cak wszystko ładnie pieknie jak w masełko![]()
Znaczy się dzisiaj dopiero na noc mnie faktycznie zlapalo, te wargi tak mnie bolą i ciągną, że nawet papier mnie drażni ja nie wiem, czy to dobre cxy źle znaki dopiero beta pokażeCzyli boli cię dopiero wieczorem? Bosak mam właśnie. W dzień czasem a teraz wieczorem praktycznie cały czas czuję brzuch. I dziś znowu maleńkie ślady krwi na aplikarorze. Nie wiem ci to oznacZa, staram się nie świętować za bardzo.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam między 4.5 a 5, więc nie jakoś wysoko, a też hiperke miałam...Powiem Wam, ze z tym AMH jest różnie. Za niskie źle, za wysokie też niedobrze. Ja mam 8,6 i lekarz powiedział, ze właśnie temu zawdzięczam moja hiperkę...
Dziekuje albo i nie dziekuje, cokolwiek moze szczescie przyniesc.Sol
To super ze wy rowniez sie starcie o drugiealbo drugie i trzecie
hehe
My mamy synka urodzonego z sierpnia 2016
Sol to powodzenia w pon zeby poszło cak cak wszystko ładnie pieknie jak w masełko![]()
To nadzieje na drugie jak na razie, plany sa na duza rodzinke ale czy wystarczy sil to zobaczymy...mamy jeszcze 4 na zimowiskach. No właśnie ja ani razu nie miałam bólu jajnikow tylko brzuch boli jak na @Roksii89
Ja miałam klocia w jajnikach w 3 i 4 dp i od dzisiaj w troche siagnacego sie sluzu jak na owulacje...
Nataliaa 93 trzymam kciuki oby wszystko było dobrze &&&
Czy któras z Was miała takie krwawienia? A mimo to z ciąża bylo wszystko dobrze. Niby już teraz nie krwawe ale bardzo się boję że to się znowu powtórzy
Roksii89
Panik
Macie jakies objawy cos was kreci po jajnikach?