Roksii89
Fanka BB :)
To będzie chłopak :-) mówią, że słodkie na dziewczynę heheHej oska ja też się czuje super zero objawów jedyne co to słodyczy w Ogóle mi się nie chce a ja je kocham. Chyba też powtórzę w pon bete
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To będzie chłopak :-) mówią, że słodkie na dziewczynę heheHej oska ja też się czuje super zero objawów jedyne co to słodyczy w Ogóle mi się nie chce a ja je kocham. Chyba też powtórzę w pon bete
Wiesz że od początku tak myślę że to będzie chłopak od dnia transferu. Chyba szaleje do 14 denerwuje się ze nie mam objawowTo będzie chłopak :-) mówią, że słodkie na dziewczynę hehe
Jedyny mój objaw to rosół mogę jeść w kółko a wlasciwie sam bez makaronuWiesz że od początku tak myślę że to będzie chłopak od dnia transferu. Chyba szaleje do 14 denerwuje się ze nie mam objawow
Dziewczyny zaczęłam krwawic, i to taka żywa krwią, zadzwonilam do gina, mamy szybko przyjechać do szpitala, pecherzyk jest 1.14 cm, pecherzyk zoltkowy też.. Nie wie skąd to plamienie, zwiększył dawkę lekow, kazał zrobić betę, czekamy teraz na wynik.. Boże tak się bałam że coś jest nie tak![]()
Natalia93
Ja miałam takie krwawienia uratowała mnie duza dawka proggesteronu okazało sie ze spadł mi do minimum!! I brałam 6x Utrogest i dzieki koleżankom z BB zaaplikowalamn szybko kolejne dawki a w klinice przepisali mi do tego jescze zastrzyk Prolutex i tak brałam to i to do 18tc jakos.
Progesteron to stróż naszej ciazy trzeba go miec na oku a w mojej klinice bylo juz niedopatrZenie bo w labo nie zauważyli pierwszego spadku wtedy
Hej dziewczyny
Dzisiaj jest 12dpt i robilam test wyszly 2 kresku z tym ze ta jedna praktycznie nie widoczna...robilam tez w 10dpt i wyszedl negatywny myslicie ze moge sue juz cieszyc
Mam wynik. 20dpt - beta 3029..
Chyba ok co? Ja wiem że są wyższe poziomy, ale chyba jest ok? Wg kalkulatorów przyrost ponad 100% na dwa dni.
Napisze mi ktoś swoje wartości?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu Natka, wiem co przezywasz [emoji17] mam nadzieje,ze to był tylko krwiaczki który sie opróżnił, całuje [emoji8] a tak z ciekawości to dr kazał Ci do Wro do szpitala jechac?gdzie on pracuje?
Nie do Wro, byłam w swojej miejscowości w szpitalu. Zadzwoniłam do swojego gina u którego byłam we wtorek, kazał przyjechać, ale chyba jest wszystko dobrze, pecherzyk jest, pecherzyk zoltkowydo kliniki jadę w piątek. A u Ciebie co tam?
Zrób betę bo testy nie pokazują drugiej krechy przy becie powyżej 100 nawet i większej. Trzymam kciukiHej dziewczyny
Dzisiaj jest 12dpt i robilam test wyszly 2 kresku z tym ze ta jedna praktycznie nie widoczna...robilam tez w 10dpt i wyszedl negatywny myslicie ze moge sue juz cieszyc
Natalka a jakie mialas te plamienia ? codziennie czy z przerwami?Dzieki kochana :* jak narazie żadnych plamien nie mam, dzisiaj będę odpoczywać, mam nadzieję że sie już to krwawienie nie powtórzy a z maluchem będzie wszystko dobrze![]()
tak.prywatnie musze.przez nhs dopiero moge w 12 tyg@Elevka37 na USG za tydzień... Ale to prywatnie tak ?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom