Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej,
19 marca miałam transfer i zwolnienie od ginekologa na 2tyg, W pracy krzywo patrzą i straszą wypowiedzeniem. Nie wiem co robić w pn muszę wrócić nie mam podstaw do zwolnienia.
Czy ktoś był w podobnej sytuacji?
Pewnie, że jechac. Potem będziesz miała co dzidziusiowi opowiadać. Ze ledwo był w brzuszku u mamy a już był na wycieczce w Krakowie.Dziewczyny chciałabym zasięgnąć Waszej opinii znajomi jutro proponują nam wycieczkę do Krakowa autem normalnie tam pewnie trochę połazić, zjeść jakiś obiadek i do domku, pewnie nic wyczynowego tak dla zabicia czasu, jutro to będzie mój 5dpt jak mysliscie zaszkodzi mi taką podróż? Ode mnie z domu do Krakowa mam jakieś 130km co powiecie można czy nie bardzo?
A co jeśli zajdę w ciążę na okresie wypowiedzenia?
Ja miałam podobną sytuację tyle że po stymulacji wzielam urlop. 1 kwietnia konczyla mi sie umowa ale podpisalam jeszcze przed urlopem na czas nieokreslony. Teraz jestem w ciazy ale nikomu jeszcze nic nie mowilam czekam do 14 pare dni popracuje.A co jeśli zajdę w ciążę na okresie wypowiedzenia?
Ale szefostwa się wkurza za zwolnienie i po co jej pracownik w ciąży
Olśniło mnie ,dałam radęHmm, zacytuję mój ulubiony tekst informatyków u mnie w pracy : dziwne, u mnie działai z kompa i z telefonu. Trzeba chwilę poczekać aż się wszytsko załaduje, ale działa.
Podaj mi proszę swoje terminy, wpiszę je. A ty, proszę, spróbuj jeszcze raz albo dwa.
Czy ktoś jeszcze ma problemy?