M@gda
Moderatorka
Niech sie kropek ciebie trzymaJa dziś miałam transfer jutro lecę. Ostatnio też było podobnie.
Dla mnie autobus to by była jakaś meczarnia tyle godzin.
Lekarz nie widział żadnych przeciwskazań do lotu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niech sie kropek ciebie trzymaJa dziś miałam transfer jutro lecę. Ostatnio też było podobnie.
Dla mnie autobus to by była jakaś meczarnia tyle godzin.
Lekarz nie widział żadnych przeciwskazań do lotu.
Dziewczyny moja beta po tygodniu to 2291.00 a tydzień temu był a 80.11 czy to jest ok
To super bo już nie wiem jak to liczyć.niby co 72 godziny ma przyrasyac o 110%
Ja biore lutinus 3x dziennie po jednej tabletcedostajecie w standardzie po transferze jakies leki na podtrzymanie typu luteina, zastrzyki itp?
Trzymam kciuki z całych siłJa też po transferzeByła trudność z założeniem cewnika bo macica w tylozgieciu,nie obyło się bez stresu, ale w rezultacie na dnie umieszczono maluszka
trochę się zestresowalam że tak się ze mną mocowali... Ale mam nadzieję że finał będzie pozytywny
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ej Dziewczyny, co z Wami? Jakie mieszane uczucia! Proszę mi tu nie schizowac tylko relaks i na spokojnie Przecież musi się udać bo jak nie my to kto?

Super, gratulacje .Ja mam też krwiaka i jestem w 8 tc, też odpoczywam i potęguje,mam nadzieję że szybko zniknie.Powodzenia.Kochane, chciałabym się pochwalić dobrymi wiadomościami. Dzisiaj po prawie dwóch miesiącach walki wygrałam z krwiakiem. Zdiagnozowany w 7tyg. Teraz kończę 15. Od początku ciąży plamilam i budziłam co kilka dni. Potem duże krwawienie i dwa mniejsze. Wystarczyło polegiwanie i oszczedzajacy tryb życia. Trzymam za Was wszystkie kciuki:*
Na pewno będzie pozytywny. Czekam na wyniki weryfikacji, kiedy beta?Ja też po transferzeByła trudność z założeniem cewnika bo macica w tylozgieciu,nie obyło się bez stresu, ale w rezultacie na dnie umieszczono maluszka
trochę się zestresowalam że tak się ze mną mocowali... Ale mam nadzieję że finał będzie pozytywny
![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom