aniasiwa
Fanka BB :)
20 dpt 14000Kochane napiszcie mi jakie miałyscie bety w 20 i 23 dpt jeśli któraś robiła?
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
20 dpt 14000Kochane napiszcie mi jakie miałyscie bety w 20 i 23 dpt jeśli któraś robiła?
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich:*
Błonnik jest bezpiecznym naturalnym sposobem. Owoce np jabłka.Czy mogę pić herbatkę sensem, mam takie zaparcia od transferu,że już nie daje rady albo macie jakieś inne sposoby?
Ja też tak miałam na początku, napuchnieta i drażliwe tam byłam. Teraz już lepiej jest.Nieźle mnie doktorek umeczyl tym wziernikiem, zanim cewnik założył, czuję dyskomfort i do tego jak aplikowalam luteine wszystko w środku nabrzmiałe i troszkę śluzu jasno- różowego.. chyba to nic złego..
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciukiTak jutro gdzieś o 18 będą
Ojej. Na pewno Cię troszkę podraznil. Nie denerwuj się.Nieźle mnie doktorek umeczyl tym wziernikiem, zanim cewnik założył, czuję dyskomfort i do tego jak aplikowalam luteine wszystko w środku nabrzmiałe i troszkę śluzu jasno- różowego.. chyba to nic złego..
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Wow... gratulacjeDziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
Super !!! Gratulacje!!! Podwójne szczęście [emoji7]Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
A jaki utrzymywał Ci się poziom progesteronu z tym krwiakiem ? I czy oprócz na podtrzymanie , bralaś jakieś dodatkowe leki na to?Kochane, chciałabym się pochwalić dobrymi wiadomościami. Dzisiaj po prawie dwóch miesiącach walki wygrałam z krwiakiem. Zdiagnozowany w 7tyg. Teraz kończę 15. Od początku ciąży plamilam i budziłam co kilka dni. Potem duże krwawienie i dwa mniejsze. Wystarczyło polegiwanie i oszczedzajacy tryb życia. Trzymam za Was wszystkie kciuki:*
jeden...4 dniowy...Mialas podany 1 czy 2 zarodki ?
Beta super![]()