anetka303
Fanka BB :)
Bosko! Kochana, gratuluję! Podwójne szczęście! Ja też wczoraj podgladalam swoje dzieciaki. Fikaja u mamy w brzuszku aż miło.Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
[emoji127] 28.10.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bosko! Kochana, gratuluję! Podwójne szczęście! Ja też wczoraj podgladalam swoje dzieciaki. Fikaja u mamy w brzuszku aż miło.Dziewczyny wróciłam. Są dwie Kropki [emoji7]
Gratuluję Aniu!dziewczyny ja po wizycie w 7t2d i kropek sie w krewetke przemieniljest cudnie duzoglowy i wszystko jest super
pozdrawiam was bardzo!
[emoji106] za usg[emoji38]A ja nie moge spac, bo za 5 godzin pierwsze usg. Oby wszystko bylo dobrze.
A co do zwolnien lekarskich, gdy przynioslam zwolnienie z kliniki leczenia nieplodnosci, tak stracilam prace, w ktorej pracowalam 4 lata. Mysle, ze szef przestraszyl sie ewentualnej ciazy...
Przykro miA ja nie moge spac, bo za 5 godzin pierwsze usg. Oby wszystko bylo dobrze.
A co do zwolnien lekarskich, gdy przynioslam zwolnienie z kliniki leczenia nieplodnosci, tak stracilam prace, w ktorej pracowalam 4 lata. Mysle, ze szef przestraszyl sie ewentualnej ciazy...
Magda dopisz mnie prosze,nie udalo mi sie z kalendarzem. Ja mam 8 go usg po stymulacji.dzikekuje