Justyna3007
Fanka BB :)
Powodzenia dzisiaj ;-)
Ja już krew oddałam teraz czekam na wyniki
No to trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia dzisiaj ;-)
Piękne kropeczkite ie plamki to moje Kropki[emoji8]![]()
Powodzenia dzisiaj ;-)
Jaka dupa w dupe to ty dostaniesz!
Ty się w Artemidzie leczysz, oni nie wypisują z refundacją leków?Hej Czy jest ktoś z Białegostoku kto może polecić ginekologa na nfz który wypisze clexane z refundacją?
Słaby test i już, ja też tam widzę bladziochaJa też widzę cień kreski i nie piszę tego dlatego aby cię pocieszyć napewno za parę dni zobaczysz krechę jak ta druga![]()
witajWitajcie dziewczyny.
Czy mogę do Was dołączyć? jestem 8dpt po AZ. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, za wszystkie trzymam kciuki !
Rozumiem to - ja w piątek chce zrobić betę, a jak o tym pomyślę to mnie żołądek z nerwów boli...Nie wiem, może...
Może za bardzo się nastawiam, za bardzo chce, żeby się udało. No i teraz mi niedobrze z nerwów.
kochane!!!!! jakie to piekne!!!te ie plamki to moje Kropki[emoji8]![]()
ja tez cos widze.slabiutka ale jestIle jesteś po transferze i ilu dniowych Malenstw? Tam na pewno nie ma cienia? Czy ja jakies zwidy mam??