Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ladny suwaczekJa punkcję miałam 13 dnia cyklu więc doliczylam jeden dzień dodatkowo.
![]()
Też mi się podoba:-) nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy można wstawićAle ladny suwaczek![]()
https://www.suwaczki.com/Też mi się podoba:-) nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy można wstawić
Tak Ci powiedzieli? Jestem ciekawa na jakiej podstawie tak stwierdzaja, co decyduje do kiedy musimy go brac. Mi dzis dr powiedziala, ze przy blizniakach moze byc dluzej niz przy pojedynczej. A po ile go kupujecie? Ja za 7 ampulek prolutexu 140zl, moze da sie taniej?Dziewczyny czy wy prolutex bierzecie do 14 tyg. Ja będę musiała. A jak jest z przeciwzakrzepowymi, luteina i encortonem?
ja mialam okolo 2 tyg.zastrzyki .punkcja i za 3 dni transfer.to za pierwszym podejsciem.za drugim razem podobnie tylko transfer sie nie odbyl bo jajeczka sie nie zaplodnily.A ile trwała u ciebie cała procedura od pierwszego zastrzyku do wprowadzenia zaplodnionych jajeczek? Ja mam prowadzone in vitro w manchesterze i jest tam jedna położna, która nie powinna mieć styczności z ludźmi. Mam nadzieję że więcej na nią nie trafie- okropna kobieta.