anetka303
Fanka BB :)
Liczy się tak: dzień transferu+ ilu dniowe zarodki +14 dni. Tak liczą w klinice.Dziewczyny jak liczyć wiek ciazy? Od ostatniej @ czy od transferu czy może od punkcja?
[emoji127] 28.10.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Liczy się tak: dzień transferu+ ilu dniowe zarodki +14 dni. Tak liczą w klinice.Dziewczyny jak liczyć wiek ciazy? Od ostatniej @ czy od transferu czy może od punkcja?
Za 140 to dobra cena , a w jakiej aptece kupujesz za tyle?Tak Ci powiedzieli? Jestem ciekawa na jakiej podstawie tak stwierdzaja, co decyduje do kiedy musimy go brac. Mi dzis dr powiedziala, ze przy blizniakach moze byc dluzej niz przy pojedynczej. A po ile go kupujecie? Ja za 7 ampulek prolutexu 140zl, moze da sie taniej?
Ciaza po ivf jest najzwyklejsza ciąża pod słońcem tylko nawet najbardziej uciążliwe objawy matkę cieszą jak nic innego [emoji38]Czy ciąża z invitro jest lub powinna być traktowana w jakiś szczególny sposób czy przebiega ona tak samo jak ciąża powstała droga naturalna?
Strasznie boję się usypiania. Nigdy nie byłam usypiania.
Piękne, wyraźne krechy, gratuluję! !!
Tu nie ma złej passy! Uda się [emoji11]To ja zaczynam mieć małe wątpliwości i naprawdę zaczynam się martwić skoro tak wszystkim się udaje tu na forum to w końcu chyba ta zła passa trafi na mnie![]()
Ja płacę ponad 160 zl i do tego igły i strzykawki. Tak myślę czy nie zapytać doktora o jakiś tańszy zamiennik, bo finansowo coraz ciężej z tymi wszystkimi lekami.Za 140 to dobra cena , a w jakiej aptece kupujesz za tyle?
Suplementuj 2000j zeby troche podroslamoja wit D3 to 22,40
Bardzo, bardzo chcę żebyś miała rację.
W przeciwnym przypadku zostanę starą babą w wielkim domu z 4 kotami (które zresztą już mam).
Dziewczyny wczoraj miałam punkcje a dziś bolą mnie jajniki ze wysiedzieć w pracy nie mogę czy to normalne?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom