Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana tak mi przykroZa mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1porażka
Nosz.... tez masz tesciowa... taka baba, no! Nic sie nie "wchlania" ale tak, moze byc tak ze.zaczyna sie ciaza blizniacza a konczy pojedyncza.Dziewczyny, czy slyszałyście o przypadkach, ze przy bliźniętach w początkowej fazie ciąży jedno się wchłaniało? Tesciowa mi powiedziała, ze jeszcze nie ma się co cieszyć, bo właśnie tak się może stać. No nie ma to jak wyczucie i wsparcie od rodzinki...[emoji17]
![]()
panik bardzo mi przykro... ale to jeszcze nie koniec! podnosimy się i idziemy dalej!Za mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1porażka
To macie tesciowe dziewczyny... ja niemam wcale tesciow (moj maz bardzo poznym.dzieckiem byl) i raz sie.ciesze raz zaluje. W sumie nie wiem jak to do konca jest.no naprawde....nie ma jak to tesciowa i jej ,,wyczucie "chwili.mi moja kiedys powiedziala ,ze nie musimy sie tak starac bo ona ma juz tyle wnukow i jej wystarczy..tak jakbym dla niej chciala miec rodzine a nie dla nas.ona nie chce zle ale nie pomysli zanim powie
Witamy !Dziewczyny mam wskazania, do podejście do ivf z kd, chciałabym o tym pogadać i zapytać o kilka rzeczy. Stresuję się, czy mogłabym prosić Was o wsparcie i odpowiedz na kilka pytań.
zdrowie naszych maluszków i nasze jest najważniejsze nie po to tyle przeszłyśmy aby to wszystko stracić przez pracę i obawy o to że ją stracimy przynajmniej mi sie tak wydaję wiem że praca jest ważna ale w moim przypadku nie najważniejszaI ja tak mialam.
Lepiej tak niz narazac zdrowie swoje i maluchow.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro...Za mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1porażka
strasznie nie przykroZa mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1porażka