M@gda
Moderatorka
Zakwitły ładnie, ale jak widzisz, warunki dość nie sprzyjające, wysoka, sucha trawa (bo jakoś tak znienacka przyszła słota i już nam się nie chciał dokładnie grabić i kosić trawy przed zimą).
Ale dały radę!! My też damy!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zakwitły ładnie, ale jak widzisz, warunki dość nie sprzyjające, wysoka, sucha trawa (bo jakoś tak znienacka przyszła słota i już nam się nie chciał dokładnie grabić i kosić trawy przed zimą).
W arniceA w jakiej aptece?
Ja mialam 30 i stwierdzili w klinice ze maly i podbili lekami do 50...musisz skontaktowac sie z lekarzem bo progesteron jest mega wazny....Czy mam martwi się tym progesteronem?
czy może on zaszkodzić mojemu maluszkowi w takiej jednostce na tym etapie?
Gragulacje :*Dziewczyny mam wyniki
Beta w 12 dpt 897,3 martwi mnie jednak niski progesteron 12,50.
Wizyta kontrolna dopiero w piatek
Ja mam to samo, szklanka za szklanką, może po tych pieronskich tabletach, moja mama w szoku bo nigdy tyle nie piłam - ale woda to samo zdrowie, więc tylko z korzyścią, wyjdą z nas toksynyDziewczyny, czy wy tez tak duzo pijecie i chodzicie do lazienki? Nigdy tyle nie pilam a juz na pewno tyle nie robilam siusiu (i mowie tu o tym ze czesto i lacznie do dosc sporo)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zadzwoń. To normalne że się obawiamy plamień,niech Ci powie co terazMoja doktor ma mnie q dupie nic nie odp mam do niej dzwonić i być nachalna nie wiem co robić
Ja na zmiane wode, sok pomaranczowy i rumianek... i od wczoraj nie mam ochoty nic jesc. Nic a nic.Ja mam to samo, szklanka za szklanką, może po tych pieronskich tabletach, moja mama w szoku bo nigdy tyle nie piłam - ale woda to samo zdrowie, więc tylko z korzyścią, wyjdą z nas toksyny![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom