no naprawde ladnyŁooooo, ale piękny!!!!! O.O

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no naprawde ladnyŁooooo, ale piękny!!!!! O.O

Ja miałam brać relanium po transferze ale niestety do niego nie doszłoI jeszcze pytanko- bralyscie może jakieś leki lub inne środki żeby się trochę uspokoić i wyciszyć?![]()
I jak kochana nadal boli? Jak sie czujesz?Oj kochana dziś już nie poszłam do pracy bo jak leżę to jest fantastycznie a jak się ruszam to kiepsko a najbardziej kiepsko tzn. boli jak chce mi się siusiu i mam pełny pęcherz! Po południu lecę do internisty niech mi wypisuje L4.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu pomyslalam o tym samym.czasami warto sprobowac .nie wiem Gosiu czy moze juz byliscie w innej klinice ale jezeli nie to moze powinnas o tym pomyslec.widze,ze dlugo to trwa wszystko i z pewnoscia nie jest to dla Ciebie sytuacja komfortowa .ja podczas mojego leczenia,ktore tez trwalo kupe czasu mialam chwile zwatpienia czy to kiedys sie w koncu skonczy.skonczylo sieGosia ty to masz, co rusz coś.
Jak to czytam to powiem ci szczerze, że coraz mniej jestem przekonana do kliniki w której się leczysz. Może warto skonsultować sytuację w innej klinice?

musi wzrosnac!!!daj znacByłam dzis w klinice , pobrali mi krew i kazali czekac . Czekam i wierze , ze stanie sie cud i beta wzrośnie !!!
Byłam dzis w klinice , pobrali mi krew i kazali czekac . Czekam i wierze , ze stanie sie cud i beta wzrośnie !!!
relanium bralamI jeszcze pytanko- bralyscie może jakieś leki lub inne środki żeby się trochę uspokoić i wyciszyć?![]()